5 steg til å nå målene dine i 2017

skjermbilde-2017-01-04-kl-19-14-36

Photo: Laurine Jouk

Ikke i dag… kanskje i morgen? Kjenner du at du bobler over av et nytt år og egentlig har lyst og virkelig oppnå noe skikkelig digg i år, men vet ikke helt hvordan du skal fikse det? Eller du prokastinerer? Finner på unnskyldninger? Heng med! 

Det første som er smart er å finne ut er:

1) Hva som faktisk er dine egentlige mål. Daaaahh – en selvfølge.. yes yes, men tenk deg om, har du kanskje jaktet på noen mål noen gang som du oppdaget etterpå at faktisk ikke var dine mål? Eller du oppnådde noen mål så var det ikke så digg egentlig? Nemlig, vi blir formet og villedet og utsatt for støy, så derfor er det ikke rart om vi ikke oppnår målene vi har satt – for det er ikke dem som egentlig trigger oss. Så dykk inn i din passion, dine verdier, din drømmeverden og finn ut hva du EGENTLIG vil. Det er step nr 1.

2) Lag en masterplan! Jeg var et grusomt kreativt rotehode, og joda, oppnådde litt her og der, men da jeg virkelig satte struktur og planlegging – A-B-C i drift, WOW – da ble det speed! En gang trengte jeg 30 000.- og i løpet av en uke fikset jeg nesten 60 000.- Med rå struktur var det gjort på et øyeblikk. Nå sverger jeg til Evernote og struktur. Et gulltips til hvordan holde styr på dette er å

  1. Sett av 1 time hver måned til å evaluere målene dine. Hvor er du nå? Hvilke endringer trenger du å gjøre? Hva funket og hva funket ikke? Husk Paretos lov – 20% av din innsats gir 80% av dine resultater, det stemmer!
  2. Sett av 30 minutter i slutten av hver uke for å evaluere uken din. Da holder du stødig track på hvor du er og hva du bør justere og endre og gjøre mer og mindre av.
  3. Sett av 15 minutter hver morgen til å visualisere målene dine. Sette agendaen for dagen din. Jeg skriver hver kveld i min journal 3 ting: 1: hva funket bra  idag. 2: Hva funket ikke så bra. 3: Hva skal jeg gjøre bedre i morgen? Slik er energien allerede satt når jeg våkner. Visualisering er power! Jeg har gratis workshop ongoing om manifestering om du ikke har sett den så finner du den her: https://app.webinarjam.net/register/23583/04bb218287 
skjermbilde-2017-01-04-kl-20-18-24

Skap deg bedre fokus og få raskerer resultat. Skriv ned 3-10 ting du kan gjøre hver dag for å komme nærmere dine mål.

3) Skap din nye story. Dette er det røffeste punktet. Dette er her de fleste svikter. Vil bare gjøre deg obs på det. Vi gjentar våre gamle mønstre, vår gamle story, ubevisst ofte. Så plutselig befinner vi oss i gamle spor, fordi energiene våre er vant til det. Og når vi bestemmer oss for endringer så roper de gamle energiene: bli her! Så hva gjør du? Jo – begynn med å

  1. Skriv din nye story. For hand, ikke pc. Ekstra energi på det.
  2. Begynn å mate deg selv med din nye story.
  3. Lev som om det allerede har skjedd.
  4. Jobb med visualisering og manifestering.

4) Ta action! Jupp, det hjelper lite å få teori om du ikke kjører praksis. Mange vet allerede hva de skal gjøre men bare gjør det ikke. Løsning: start i det små. Bestem deg for 5 minutter action på dag 1. 10 minutter på dag 2 osv.. tenk på at du faktisk har cirka 37 timer hver uke til å oppnå dine mål og drømmer (!) Sett av tid. Bestem deg for å NYTE din action. JA – dette kan trenes. Si til hjernen din at dette er digg! Når du sier det, så vil du etter hvert tro på det. Jeg elsker nå å løpe kl 5 på morgenen for eksempel. Det handler om vaner. Glem motivasjon. Si til deg selv at du gir det 20-40 dager å skape denne nye vanen. Inngå en pakt med deg selv og en partner som holder seg ansvarlig.

5) Pay yourself first. Ta vare på deg selv først. Alle som gjør det har mer overskudd til å både oppnå sine mål og drømmer, samt være der for andre. Jeg er en MYE bedre mor for mine 3 barn når jeg følger mine drømmer og inspirerer dem til det samme. At alt er mulig. At å være lykkelig er noe vi kan trene. At det å gjøre det man har passion for er viktig. Overskuddet kommer dem til gode. Og de jeg er glad i. De som er dyktige på å oppnå sine mål investerer gjerne også i sin personlige utvikling. Dette er noe jeg virkelig brenner for….

I morgen har jeg webinar om hvordan du skaper din masterplan og oppnår målene dine. Mine webinar er ikke helt normale… om du er lei slides og powerpoint – sjekk inn på mitt webinar – jeg kjører partyfaktor, whiteboarding og enormt mye innhold til deg. Det er gratis og du melder deg på her: https://app.webinarjam.net/register/23583/04bb218287

Jeg håper vi sees torsdag kl 20 til en rå kveld som vil hjelpe deg på din vei i et digg 2017!

Inspirerende hilsen

Lucky Linda

Min amazing assistent Hellen og meg. Moro på Spark før photoshoot med dyktige Laurine Jouk.

Min amazing assistent Hellen og meg. Moro på Spark før photoshoot med dyktige Laurine Jouk.

 

Leave A Response

* Denotes Required Field