5 tips til et fantastisk liv!

Skjermbilde 2015-12-08 kl. 14.12.26

Rullebanen brøytes her i Vadsø, flyet er litt forsinket, snøen laver ned – jeg sitter her med en quest bar, grønn Farris og bare smiler. Jeg lever et fantastisk liv! Tenker DU på ditt liv som fantastisk? Gleder du deg de fleste morgener når du våkner? Hvor mange ganger smiler du i løpet av en dag? Er du lykkelig? Er du en livsnyter? Tenker du – Yes jeg er når du leser dette – det er meg hun skriver om, eller…ja hvert fall innimellom, eller svir det litt og du kanskje lurer på om du bare skal drite i å lese resten? Vel bli med uansett da vel… fordi jeg har noen tanker til deg – ta det du har bruk for og kast resten.

5 tips til et fantastisk liv:

1) Ta ANSVAR for eget liv! Uansett hva vi har opplevd så mener jeg vi har et ansvar selv for å leve et godt liv. Vi er den største årsaken til at vi ikke får ting til. Joda, visst kan vi ha opplevd både det ene og det andre, MEN – jeg mener det er ingen unnskylding. Ta ansvar selv! Når vi erkjenner det, så kan vi se mulighetene våre og faktisk gjøre noen endringer vi ønsker.

 

2) Finn din PASSION! Lidenskap i livet… voi voi, jeg kan ikke få sagt det høyt nok! Jeg møter så mange som bare ikke har passion i livet. Det gjør noe med deg når du brenner for noe, et eller annet. Det får deg opp om morgenen! Du kan holde på og tiden bare flyr, du digger når du oppnår noe i forhold til din passion. Det gir mening i livet. Gjør mer av det!

3) Lev utenfor KOMFORTSONEN! Her tenker jeg en del er uenige. Veldig mange er aldri utenfor den sonen, but hey – dette er min mening, min liste. Jeg opplever at å leve litt utenfor komfortsonen gir meg en livsgnist uten like. Det er så spennende når jeg tør. Det er da de nye tingene skjer i livet. Jo mer jeg tør jo lettere er det neste gang. Og i min verden, sorry, jeg orker ikke et kjedelig liv – det er for meg ikke fantastisk. Jeg har valgt å legge bort kreftdiagnosen min – det er milevis utenfor komfortsonen, MEN etter som dagene går så kjenner jeg: dette er så rett!

Se video om du vil –  Linda goes frisk!

Skjermbilde 2015-12-10 kl. 11.15.38

4) Gjør noe for ANDRE! Når vi lever i overflod som de fleste av oss gjør, så er det flott å kunne hjelpe andre. På en eller annen måte. Det finnes millioner av måter å hjelpe på. Se utenfor seg selv, det er bare å løfte blikket en millimeter så ser du noen du kan hjelpe. Kanskje akkurat den personen eller den gjerningen virkelig behøvde at akkurat du kom i det øyeblikket! Ikke tenk at det skal være så stort alltid – noen ganger ser det smått ut for oss, mens for den vi hjelper betyr det alt.

5) Dyrk KJÆRLIGHETEN! Selvfølgelig.. verden er et bedre sted når vi omgir oss med kjærlighet. Jeg kjenner på det ekstra om dagen… hjerte hjerte… lucky me… MEN jeg snakker her om kjærlighet generelt. Ikke la deg overmanne av frykt – verden er i endring. Er det noen gang vi trenger kjærlighet så er det NÅ. Mange er skeptiske, og dessverre er det slik at vi ikke ser idag – hvor viktig det vi gjør i dag er for i morgen. Henger vi med? Vi må ha tillit – tenk godt om de vi møter – tilgi de som skal tilgis – møt mennesker som mennesker. Se det gode i de vi møter. Send kjærlighet. Hvordan? Fokuser på det, vær bevisst, send et smil, si noen hyggelige ord.. det er ikke så vanskelig.. kan det fikses? Klart det kan!

Det var min liste – hva mener du gir et fantastisk liv? Hva gir deg et godt liv? Eller hva må til for at du skal få et godt liv? Kommenter og del gjerne under her :) Ønsker deg en flott dag, klem fra Lucky Linda :)

3 Comments

 • anita dreyer

  Reply Reply 10. Desember 2015

  Dine kloke ord er fantastisk. Ordan dine gir mening – en påminnelse og puff i ræva!!!!!! Tusen takk vakre pia for at nettopp DU fins i mitt liv ☆

  Varme klæmma fra Anita

  • lindampe

   Reply Reply 26. Mars 2016

   Hei Anita, så hyggelig å lese.. tusen tusen takk til deg!! Sorry for sent svar, så denne nå :) Og… det var en mening med det skjønte jeg nå 😉 Klemmer til deg

  • Carley

   Reply Reply 29. Juni 2016

   HÃlr¤igt med en sÃ¥n bra dag! Vad snällt av din mamma att köpa boken du ville ha! :) Och kul att du kom med pÃ¥ kursen!

Leave A Response

* Denotes Required Field