5 tips til hvordan du garantert forblir stuck! [Milla Lilla blogger]

picmonkey-collage

Heyyyyy folkens, Milla Lilla her – gjesteblogger hos Lucky Linda, tune in for rå inspirasjon i dag assa!

Lurer du på hva som virkelig skal til for å være stuck over lengre tid? Ja for det kan være en prøvelse, stadig er det noe som dukker som skal lure deg til å gjøre noe med livet ditt. Selvutviklingsbransjen er større enn noen sinne føles det ut som. Annonsene florerer på sosiale media, ja hvis du tar action så kan du faktisk risikere å bli som denne dama her.
Hvis du følger disse punktene her så kan jeg garantere at du forblir der du er:
1) Praktiser prokastinering. Utsett alt som er mulig å utsette. Det er en øvelse, men når du først kommer inn i det går det av seg selv. Sii til deg selv: «Hvorfor gjøre i dag det jeg kan utsette til i morgen.» Når du skal gjøre noe, så søk etter andre aktiviteter som er helt unødvendige egentlig, men gjør dem til livsnødvendig akkurat nå! Slik som å ta ut søpla, vaske huset, sortere enslige sokker, rydde i kjøkkenskapene, sortere bilder etc.
2) Synes synd på deg selv. Se på livet ditt, finn mest mulig møkk fra fortida, har du en sykdom så dyrk den – husk det vi forer blir større! Si til deg selv: «Det har tross alt ikke vært så enkelt. Jeg har opplevd så mye trasig.» Fortell så mange som mulig hvor synd det er på deg, det vil booste følelsen din og du vil kjenne at det er faktisk veldig synd på deg! Ta offerrollen på alvor, som om det gjelder en Oscar!
3) Omgi deg med negative mennesker. Sjekk nettverket ditt, hvem har du som praktiserer punkt 1 og 2? Ring dem, inviter dem hjem til deg – arranger prokastineringsparty (pass bare på så du ikke utsetter det!) – sug inn all den negative energien så neste punkt blir enkelt å gjennomføre. Er du usikker på hvem som er negativ – ta en titt på ansiktet deres, holdningen deres, si noe positivt til dem, er de virkelig negativ så klarer de å snu dine ord til noe negativt ala: «Sola skinner ja, men det begynner nok å regne senere i dag.»
4) Bruk unnskyldninger. Når du selv eller noen andre frister med å gjøre noe nytt, pass på så du er parat med gode og mange nok unnskyldninger. En av de beste er «det passer ikke» – den kommer du stort sett alltid unna med. «Dårlig vær, når barna er større, når jeg får bedre økonomi, når vi flytter, når jeg blir alene, når jeg kan mer»… eller så er også unnskyldingen «Jeg har ikke tid» – alltid en vinner! Du fyller lett dagene med ting som gjør at dette faktisk stemmer.
5) Ha nok støy rundt deg. Vær alltid innlogget på Facebook og messenger, snap, instagram og twitter. Ha kontakt med andre som bruker punkt 1-4 flittig. Ta alltid telefonen når den ringer, uansett hvem som ringer. Telefonselgere, kjente som ringer daglig og vil snakke om sykdommen sin, gi dem din tid, alltid. Finn aktiviteter som holder deg borte fra alt som kan minne om inspirasjon – se på tv (det alteret som er i stua), les alt i avisene, se kattevideoer. Si ja til alt alle ber deg om. hallo du vil være hjelpsom ikke sant?
Hold deg unna alt som minner om selvutvikling. Spesielt fra mennesker som virkelig brenner for dette, er du i deres hule hånd vet du aldri hva som kan skje! Jeg vil allerede nå advare deg mot Lucky Linda. Hun er ikke god! Fyker rundt i fargerike kjoler, hopper opp og ned og skal liksom inspirere folk, pass på! Akkurat nå planlegger hun noe hun kaller Unstuck 28 fra neste år, men nå er det en pilot av programmet som verserer på nettet. Ser du denne linken her så IKKE klikk inn på den:
Jeg advarer deg, blir du med på Lindas greier, livet ditt blir aldri det samme igjen! Det vil bli action, mer lykke og glede og oppnåelse av mål og masse greier – det vil du vel ikke?
Bli der du er! Gohilsen fra Milla Lilla

Leave A Response

* Denotes Required Field