7 grunner til at visualisering ikke funker

skjermbilde-2016-10-23-kl-21-37-31

Denne dama har ikke lyktes helt med visualiseringen hun «prøvde», sjekk video under, stakkars…

Ja så ligger det der i skuffa di, visionboardet som du lagde i et inspirert øyeblikk, og innimellom setter du deg ned, lukker øynene og ser for deg alt du ønsker deg… ja du tror til og med på det noen ganger, men det store skjer ikke. Beklager hvis jeg skuffer deg, men det er faktisk ikke så enkelt. Fortvil ikke, du er ikke alene, det er en del punkter som er felles for de som ikke får til visualisering.. noen av dem i dag, men først – ta en titt på denne dama her som virkelig «prøver» visualisering:

1) Litt her og der. Visualisering lar seg ikke manifestere når du praktiserer det «litt her og der», kanskje får du litt her og der da ja… det vi sender ut får vi tilbake. Hvilke energier sender du ut? Hvor ofte? 3 minutter hver morgen er ikke nok. Du trenger å leve i det.
2) Tror ikke på det. Hvis du ikke har tillit til at du vil få det du ønsker så vil du heller ikke få det. Du behøver og virkelig tro at din story vil endres, at du vil få. Ubegrenset tro er to gode ord. Det hjelper ikke å visualisere, se på bilder, skrive ned osv og så ikke tro på det.
3) Føler det ikke. Dette er noe av den største bommerten. Du må legge følelser bak tanken. Føler du ingenting leveres heller ingenting. Du skal føle at du har dette du ønsker deg… kjenn på når du opplevde noe lignende av det du ønsker deg, eller se på andre som har det du ønsker deg.. hvilke følelser har de?
4) Gjør ingenting. Du sitter på rompa di og venter på levering og tar ikke action. Som Jim Carrey sier så fint: det nytter ikke å visualisere og så få å spise en sandwich… du må gjøre noe! Action! Jeg mener at visualisering + action = drømmeliv.
5) Hvor det kommer fra. Du tror du vet hvor det kommer fra. Det gjør du ikke! Universet har mange dører for deg, ved å begrense antall dører viser du at du ikke har tillit. Gi slipp. Det kan leveres fra de merkeligste steder!
6) Negativt fokus. Hater du penger får du mer pengetrøbbel. Du må elske penger. Du må elske det du ønsker deg. Finner du et kronestykke på bakken – bli glad! Hvis du ikke tar vare på ei krone, «they dont trust you a million!» Positivt fokus gjør at du vibrerer i et nytt energifelt, yes yes – der skal du være!
7) Lever ikke som om det allerede har skjedd. Kanskje den viktigste setningen i visualisering. Maaaaange bommer på denne. Bare tror, det holder ikke, du må så mye som mulig leve som om det allerede har skjedd. Hvordan? Ikke bruk penger du ikke har.. men du kan f.eks prøve klær i butikken du gjerne vil handle. Du kan presentere deg som den du ønsker å være..
bruk fantasien! Visualisering er en lek… med alvorlig digg utfall for de som gjør det riktig! Om du vil lære mer om de rette teknikkene og metodene i å manifestere det du vil – sjekk ut min gratis workshop i manifestering. Jeg har manifestert frihet på tid – så du kan ta workshopen akkurat når det passer deg omtrent, jeg ruller på auto flere ganger i døgnet… uten å løfte en finger, det er digg! Workshopen finner du her: https://app.webinarjam.net/register/23583/04bb218287
Visualiser din suksess – ta så action! Visualisering er dagdrøm med mening.
 Inspirerende hilsen Linda
skjermbilde-2016-10-23-kl-18-02-31

Leave A Response

* Denotes Required Field