SLIK MANIFESTERER DU ALT DU VIL

Hva tenker du når jeg sier manifestering? Er det ganske ukjent for deg eller noe du virkelig har dykket inn i? Uansett hvor du er i løypa vil disse 3 dagene kunne booste både din tro og dine kunnskaper - og ikke minst lysten til å virkelig lære deg kunsten å manifestere! Du tar kurset akkurat når det passer deg. 

Noen visualiserer i 5 minutter om dagen, fint det. Men hva gjør de resten av døgnet? Det er snakk om både verktøy som er lettfattelige men også en måte å leve på. Tiden er ikke viktig, når du først mestrer dette kan resultatene dine komme utrolig raskt. Velkommen med på et utrolig spennende kurs som virkelig kan sette speed på livet ditt om du tar i bruk det du lærer. Bli med du også på denne reisen som setter livet i et nytt perspektiv. Bli en del av the purple world.

Ordinær pris: 1499.- Jeg digger actiontakers, så bonus for deg som tar action før tiden tikker ned: spar 500 kr!

Jeg vil ha 3 dagers online-kurs i manifestering til kun 999.-

For deg som vil mestre kunsten å manifestere. Som er klar for abundance - for overflod... om det er kjærlighet, helse, jobb, penger, spiritualitet, frihet eller annet.. med de rette teknikker, når det blir naturlig for deg vil resultatene komme. Få oppskriften fra A-Å enkelt og inspirerende formidlet av inspiratoren Lucky Linda. Dette er grunnkurset i manifestering som vil gi deg en større forståelse for hvordan det henger sammen, samt at du får gjort praktiske øvelser så du virkelig kommer i gang.  

Kurset passer for deg som:

ønsker oppskriften...

på hvordan visualisering kan hjelpe deg i ditt liv. Det fins mange misforståelser rundt visualisering. Alt er så mye enklere når vi har den detaljerte oppskriften på hvordan vi skal få fart på visualiseringen.

visualiserer men får det ikke helt til..

Har du drevet med visualisering en stund og får til litt men ikke alt du ønsker? Trenger du verktøyet og metodene for å virkelig manifestere alt du vil? Let ei mer!

mangler noe i livet ditt

Hva er det du mangler? Ny jobb? Bedre helse? Kjærlighet? Reise? Nytt sted å bo? Ny bil? Mer penger på konto? Uansett hva du mangler så kan du manifestere det!

er fersk med visualisering...

Har du hørt om det og vil bli god på det? Dette er stedet om du vil gjøre det rett fra begynnelsen.. spar masse tid med dette kurset! Dette kurset er resultatet av Lindas mange år med studering av dette.

Ordinær pris: 1499.- Jeg digger actiontakers, så bonus for deg som tar action før tiden tikker ned: spar 500 kr!

Jeg vil ha 3 dagers online-kurs i manifestering til kun 999.-

Dette lærer du:

Endre din story

For å lykkes med visualisering trenger vi å endre vår story fremover slik at vi får noe vi aldri før har fått - i kurset får du hjelp til nettopp endring av din story, slik at du spiller av en annen film om ditt liv enn før.

Penge-energi

Penger er "bare energi", som du kan bestille i dag - uansett hvilken situasjon du er i. Lær hvordan du kan få mer penger på konto fortere enn du kan forestille deg! Det er enkelt, så lenge du gjør det helhjertet.

Lev som om det allerede har skjedd

Den aller viktigste setningen i loven om tiltrekning, som ekstremt mange ikke praktiserer. Denne må på plass, lær hvordan du gjør det i dette kurset!

Props

Å bruke props - tilbehør - hjelper deg til mye kjappere og oppnå det du skal, og du kan sette fart i helt urealistiske mål ved å bruke de rette hjelpemidlene - lær hvordan her!

Det tar bare et sekund

I den ene øyeblikket har du ikke "x", i neste sekund har du det.. Glem alt som heter tid! I verden av visualisering eksisterer ikke tid og du kan fikse ting du aldri trodde var mulig på kort tid. Hvordan? Lær hvordan vi fokuserer på energi i stedet for tid m.m

Gi slipp og ta imot

Vi jobber med å gi slipp på det gamle for å gi plass til det nye, slik at det faktisk kommer til deg - alt du ønsker er innen rekkevidde når du er klar for å slippe det til.

Lykke-energi

Det er ikke suksessen som gjør deg lykkelig men lykken som gir deg suksess! Få verktøyene som trener deg i lykke, lev som om det allerede har skjedd - er en viktig faktor, som viser deg hvordan du kan være et lykkelig menneske og oppnå det du vil!

Visionboard og Ord

Visionboard hjelper til å sette deg i de rette følelsene som er helt nødvendig for og lykkes med manifestering. Du lærer også hvordan du kan bruke ord for og hele tiden holde visualiseringen i fremdrift.

Fra tro til å føle det

Ask - Believe - Receive ... kjenner mange til, men er ikke obs på at det ikke bare holder å tro, du trenger å føle det. Viktige tips til dette finner du i kurset.

Praktiske oppgaver

Endelig oppgaver som er superdigg å gjøre - og som kanskje gir deg resultater NÅ! Alt krever trening, også manifestering, her får du alt du trenger for å bli god på det!

Lær å se signalene

Det hjelper ikke å bestille noe nytt hvis du ikke følger med på signalene som kommer i forkant av det du mottar. Alle får signaler, vi trenger bare å trene på å se dem, slik at vi kan åpne opp for å motta.

Alt du trenger!

Det finnes ingen hemmeligheter som ikke avsløres i dette kurset. Følger du dette fra A-Å har du alt som behøves for og lykkes med å manifestere alt du vil.

Over 2 timer fullstappet med innhold som gir deg alt du trenger for å beherske manifestering!

  • A-B-C oppskriften som faktisk er alt du trenger for å få dine drømmedager!
  • Du har tilgang til kurset på livstid - se det når du vil og så mange ganger du vil!
  • Du kan laste ned både video og mp3 til din maskin, eller høre det på podcast.
  • Du får tilgang til Facebookgruppe og direktesendinger - Q&A og møt andre som tar kurset.
  • 3 PDF som hjelper deg å holde strukturen og de viktige punktene.
Meld meg på nå!

Velkommen til Slik manifesterer du alt du vil!

av og med Linda Persen - en av Norges råeste inspiratorer! Linda elsker at så mange som mulig kan få levedet gode liv. Hun har i åresvis hjulpet mennesker med nettopp dette - nå er det din mulighet til å være med. Prisen er latterlig digg, hvorfor? Fordi Linda vil nå ut til mange mange, istedet for de få, så ikke la deg lure av prisen :) 🙌🏼 💜 Vi sees!