En god resept på et godt liv er å gi litt mer faen.

perfugelli

Jeg digger flere menn, og en av dem jeg digger aller mest er denne mannen her – Per Fugelli. Han inspirerer meg, hver gang jeg leser noe han har skrevet, eller som denne dokumentaren av han, eller boka «Døden skal vi danse» … bare tittelen på boka er nok til å få meg til å si YES! Jeg måtte google han i dag og se om jeg fant noe mer og da kom jeg over denne fra VG:

Skjermbilde 2014-09-18 kl. 11.01.33

Trykk på teksten for å komme til VGs artikkel.

Denne er skrevet i 2012, mannen er still going strong! Ja han er faktisk så strong at jeg endelig skal få oppleve han live!! Haha, jeg er som en unge, eller antagelig som de kidsa som elsker Justin Bieber (elsket er vel mer rett kanskje).. kanskje jeg må ordne meg ei Fugelli skjorte…haha :) Jeg leste et sted om at hans nyttårshåp i 2013 var å få leve enda et år. Tenk det. Her sitter vi og klager over det som ikke er perfekt i livet vårt, mens andre har et ønske om å leve litt lenger. Det er alt.

Jeg tror vi må bli sliten av alt dette jaget hele tiden. Hva med å bare senke skuldrene litt? Livet er mer enn det naboen tenker om oss, og dessuten så tror jeg i grunn naboen har mer enn nok med seg selv. Det er bra å strekke seg også tenker jeg, men HVA er det vi strekker oss etter er mer interessant for meg. Når jeg jobber med et foredrag så jobber jeg utfra tanken – hva har akkurat denne gruppen mest bruk for av meg? Når jeg skriver boken min så har jeg leser i fokus.

Når jeg arrangerer min første konferanse nå i oktober så er det fordi jeg bare må dele disse menneskene med andre. Jeg har slettes ingen planer om å bli Norges beste og største konferansearrangør – men jeg GJØR DET JEG BRENNER FOR. Det er godt nok. Jeg tar meg selv i å se meg rundt i huset og tenke, nå må jeg skjerpe meg, så ja – idag skal jeg ta en liten husmorrunde, men bare en liten – for det er godt nok. «Å rydde hjemme mens barna er små, er som å måke snø mens det snør». I anledning at det faktisk kom litt sludd her nå!

Jeg skrev en mail til Fugelli en gang, og overraskelsen var stor da han svarte meg. Bare noen ord, men det var nok. Jeg har printet ut mailen og den henger til inspirasjon slik at jeg faktisk ser den hver dag! Jada, jeg ser Bieber-tendensene her, hoho… men nå i oktober skal jeg sitte i salen og lytte til han. Mannen som har kreft. Som har de gode tankene. Om livet. Og om døden. Med tanke på min egen sykdomshistorie tipper jeg denne seansen blir spesiell.

Før jeg hopper videre til finpuss av boka som snart skal i trykken, så må jeg bare dele med dere et par ting: Konferansen hvor Fugelli skal snakke, ikke bare han men med mengde andre inspiratorer – og yes – alle de andre er kvinner!!

Skjermbilde 2014-09-18 kl. 12.04.17

 

Jeg digger det! FBI Conference.   – sjekk hva de skriver: FBI Conference skal være møteplassen for deg som ønsker et piff i hverdagen, møte andre gode kvinner som ønsker å realisere drømmene sine og de som har turt å ta skrittet ut og lykkes. Det skal være en arena hvor du skal få inspirasjon og motivasjon, føle at du er god nok, og minner om at janteloven har ingen tilgang her. FBI Conference er møteplassen for deg som har en gründer i magen, som allerede har etablert egen business eller drømmer om å starte opp for deg selv.

Det morsomme er at dette er den 15.oktober i Oslo, og dagen før den 14.oktober arrangerer jeg min aller første konferanse – for alle som vil skape noe. Sjekk ut her for mer info: http://www.skapdeg.no . For deg som er rask på avtrrekkeren så er det early bird billetter noen dager: http://www.skapdeg.no/early-bird/

skapdegfb

Håper vi sees! Bli med på en 2 dagers i Oslo sammen med oss… gleder meg som en unge.. og ja det kommer rapport fra «Da Linda møtte Per Fugelli» 😉 Hvordan er det med deg? Gir du litt f innimellom? Hvordan klarer du å tenke «godt nok», eller bare gi litt f? Blir glad om du deler noen ord under her… Sleng deg på i den uperfekte verden :)  ønsker deg en flott dag!

Varm klem fra LL

Leave A Response

* Denotes Required Field