Et halvt år uten cellegift!

Fine koppen som kom i posten. Godt å vite at man ikke er alene...

 

Jeg har min tro – og den er jeg ikke redd for å snakke om. De som ser rart på meg får gjøre det, jeg føler meg trygg på det jeg gjør, og jeg har mange som støtter meg på min ferd, og det hjelper.I dag vil jeg skrive for å si dere – gi aldri opp! Ikke la dere bli puttet i en bås, fordi sånn er det bare, ikke godta det om du ikke vil være der. Noen blir sinte fordi jeg mener at vi kan gjøre noe selv som syke, det er helt greit – jeg er langt forbi stadiet hvor jeg trenger å bli likt av alle. Jeg har mine meninger og de står jeg for. Jeg

Jeg skal fortelle dere noe en av kreftlegene sa da jeg fikk diagnosen brystkreft med spredning til lungene. 8 svulster i lungene, ingenting å gjøre med dem, operasjon ikke mulig, håpet var å holde dette i sjakk med cellegift lengst mulig, og med en sånn aggressiv kreft så var beskjeden at hvis jeg var heldig så kunne jeg få oppleve å være 3 måneder uten cellegift – jeg skulle ha cellegift resten av mitt liv. En trenger ikke være rakettforsker for å forstå fremtiden, det er tross alt gift…

Den 20.juni er det nøyaktig 6 måneder siden jeg fikk cellegift! Jeg var ikke redd før undersøkelsen i går, nesten litt likegyldig, fordi jeg vet jeg er på rett spor, intuisjonen min sier meg at jeg gjør de rette tingene nå, så jeg fryktet ikke resultatet. Men det er klart, gleden er der når jeg for tredje gang får beskjed om at svulstene i lungene ikke vises nå. Så kan vi tro det vi vil hver enkelt en av oss. Jeg beveger meg ut av landet (mentalt og senere fysisk og håper jeg) for å hente inspirasjon, fordi vi etter min mening er litt for firkantet i helsevesenet her til lands, men jeg tror det vil komme endringer…. og noen må tråkke den stien..sånn er det bare. 

Tankens kraft er stor, det mentale, fysisk trening, hvordan vi lever vårt liv, healing, kosthold – jeg tror kreft kan reverseres, det finnes solskinnshistorier på kreftsiden og, det er bare at helsevesenet ikke er så opptatt av dem, ingen spør de som har blitt friske – hva har de gjort, fordi vi tror ikke det er mulig å gjøre noe selv, det er bare flaks. (Om du er kreftpasient anbefaler jeg å lese boken «Radical Remission».) Kanskje kommer kreften min tilbake, men å leve livet i «hva om verden» det har jeg ikke tid eller lyst til! Da velger jeg heller å leve i en verden hvor jeg manifesterer at jeg er frisk, mye hyggeligere :)

7 Comments

 • Nina

  Reply Reply 17. Juni 2014

  Herlige ord, herlige Linda!! Herlig god klem til deg fra meg. :)

  • lindampe

   Reply Reply 18. Juni 2014

   Hei hå Nina, ble litt hektisk i Oslo nå, piper på neste gang jeg er der, klem klem :) Ja livet er jo herlig, ikke sant!

 • MT

  Reply Reply 17. Juni 2014

  Så glad på dine vegne. God sommar :)
  Marieklem

  • lindampe

   Reply Reply 18. Juni 2014

   Takk Marie, god sommer og klem til deg og!! Livet er godt! :)

 • Sølvi

  Reply Reply 7. Februar 2016

  Du tenker akkurat som meg, og sånn skal vi vinne kampen. Drit i hva legene sier. Håpet skal de ikke få ta fra oss

  • lindampe

   Reply Reply 29. Februar 2016

   Hei Sølvi, helt enig! Gå din egen vei, ha tillit, masse lykke til! Varm hilsen fra LL

Leave A Response

* Denotes Required Field