Sparker med hjertet

LUCKY LINDA ♥ INSPIRATOR 

Bli Inspirert - Ta Action - Lev Livet!

Dette foredraget kommer ikke til å endre livet ditt.

Den jobben må du faktisk gjøre selv.

Når du vil ha stemningen i taket på ditt event! Et energisk og rått foredrag, utrolig morsomt, enormt inspirerende og samtidig lærerrikt.

Sekunder mellom humor og alvor med et fullspekket innhold, og på toppen av det hele skreddersydd for dine deltakere! 

Noen av de inspirerte kundene... 

Lucky- Linda Persen er et fyrverkeri av en foredragsholder! Hun har høy faglig kvalitet, og hun leverer foredrag på en morsom og lærerik måte. Hun  er godt forberdet og har strålende og engasjerende foredrag. Hun anbefales på det varmeste som motivator i ulike settinger. Lucky- Linda byr på seg selv uten å bli privat.

Beate Heide, Penn & Øre

Vil takke deg for et kjempeflott foredrag. Ingen tvil om at du skapte entusiasme, men samtidig også manet til ettertanke. Jeg tør hevde at det ikke var ett menneske i salen som ikke lot seg berøre på ett eller annet vis av ditt budskap, og dine erfaringer.

Svein Olav T. Pedersen , Porsgrunnskonferansen

For Astma- og Allergiforbundet har Lucky Linda hatt flere oppdrag. Hun har deltatt på familiesamlinger og hatt filmkurs med barn og ungdom, foredrag for de voksne og gitt de frivillige inspirasjon til videre jobbing og tips til hvordan man når mål som settes. De som har deltatt på foredragene gir alltid positiv tilbakemelding om at de fikk nye tanker om hvordan tenke nytt og positivt. LL er fleksibel og tilpasser foredraget til tema for samlinger.

Anne-Kari Isaksen , Astma. og Allergiforbundet, Region Nord

Takk til deg, du gjorde inntrykk på oss alle! Vi ble «omruskade» på en god måte. Ditt inspirasjonsforedrag var usminket, galet og morsomt samtidig som det var djuptloddende eksistensielt.

Anna Selander , Fylkesmannen i Troms

FOREDRAG TIL DITT EVENT?

Linda skreddersyr foredraget rundt målene dine for arrangementet, hvordan du vil at folk skal føle seg og hva du vil de skal oppnå – og resultatet er et foredrag i toppklasse som er både underholdende, morsomt og rått. Lyst å vite mer?

Ja takk!

INSPIRASJON ÅRET RUNDT 24/7

For å ta action i eget liv både privat og i jobben er det en stor fordel med jevnlig og langvarig inspirasjon, derfor lanserte Linda inspirasjonskanal januar 2016, med nærmere 200 medlemmer allerede. Et sted hvor medlemmer virkelig tar action!

Besøk LLTV

LEK MED LIVET - Du slipper ikke levende fra det likevel

Etter foredrag ønsket veldig mange å lære mer, så Linda skrev boken "Lek med livet" for å dele sine verktøy og metoder, samt inspirere med sin rå historie. Cirka 3000 eksemplarer har funnet veien til inspirasjonstørste nordmenn. Klikk yes yes om du vil kjøpe boken eller laste ned en gratis smakebit.

Yes yes!

Et fyrverkeri av en finnmarking med en bakgrunn som gjør at ditt publikum kan nå sine mål!