Goal Digger mamma legger bort den dårlige samvittigheten!

10604086_10153855783870659_4658180077600857914_o
Er du en gründer og må jobbe litt i påsken? Eller har du andre mål som tar din tid og du plager deg selv med dårlig samvittighet ovenfor andre? Da bør du lese videre.

(Beklager – det er tydeligvis noe krøll akk nå som gjør at avsnitt ikke kommer med, pust innimellom teksten du så lenge :) )

Hei, denne påsken har virkelig vært mindblowing – velkommen til å bli inspirert! Du er kanskje forelder og kan kjenne på det å måtte jobbe til litt ukurante tider, og når du akkurat tror du har linet opp helt fri, ja så skjer det noe som spolerer det, og du må faktisk håndtere situasjonen – velkommen inn kjære deg, her skal du finne trøst og kanskje noen nye tanker.
Erfaringen min sier at når jeg selv har opplevd nye innsikter så er det garantert noen i min sirkel som trenger denne inspirasjonen, så jeg deler. Påsketid – og jeg hadde organisert meg slik at jeg skulle ha helt fri, alt var klart, jeg skulle kun jobbe litt innimellom – og det var uansett når barna sov, yes – jeg er morgenfugl – denne bloggen skrives klokken 06, og da har jeg vært oppe siden 04.30.
Men, så skjedde det noe enormt – det største jeg har opplevd som gründer (sorry dere som er med meg, jeg kan ikke si noe om det enda, nyhetene slippes litt senere), noe som er så stort at jeg ble nødt til å ta tak i noen dager, fordi dette vil endre resten av livet. Så kjente jeg det – nok en gang, den dårlige samvittigheten… er jeg en god nok mor? Gjør jeg nok for barna? Er jeg nok med dem? Gir jeg nok? Får de det de trenger?
Heldigvis hadde vi påskebesøk som hjalp meg med mine innsikter denne gangen. Min kjære venninne Inger Lise – hun sa det så fint. Når Henrik (2 år) ser på Mickey, så kan jeg ofte lese en bok, jeg kan sitte ved siden av han og gjøre det. Når han ønsker min oppmerksomhet så får han det. Alltid. «Mamma leser bok, så skal Henrik og lese bok»… er neste ledd i innsikten..
Da slo det meg, noe jeg vet men stadig glemmer – kanskje du og glemmer følgende:
Barna hører ikke hva du sier – de ser på showet. 
Jeg kunne ikke tenkt tanken fortere før min Aggi på 10 år kommer med et ark til meg.
12719439_10153854815220659_1562356970816803757_o
Inteligent og proforsonel. I rest my case. Så skjer det noe annet som involverer min sønn på 13 år, noe som totalt snur opp ned på en gammel energi – pengeenergien. (Ja penger er bare energi!) Det kan jeg heller ikke dele nå, men følg med – om du er en forelder med mål her i livet – så vil du følge med på bloggen fremover, jeg garanterer deg – det er faktisk mindblowing!
Når alt kommer til alt. Det aller meste jeg gjør – er for barna. Du også? Vi vokste opp med lite penger, jeg gikk konkurs. Tiden med dårlig økonomi er over. Jeg er i en situasjon hvor jeg bestemmer hvor mye jeg skal tjene. Som gründer gjør du det. Enten du liker det eller ikke – vi lever i et pengesamfunn. Barn koster. Ja, det er mye vi kan gjøre som er gratis – men det er og mye som krever at vi har penger på konto. Jeg vil trygge mine barns fremtid, og enda viktigere «lære dem å fiske».
Ja, for hva vil du helst gjøre? Gi barna dine penger eller lære dæm hvordan de kan fikse det selv? Så når de blir stor så vet de hva de skal gjøre, og er ikke avhengig av noen?
Hvilke verdier er viktig for deg? Hva lever du etter? Gir du disse verdiene videre til dine barn? Ja, om du som meg som for eksempel jobber med selvutvikling… Inspirerer andre til å få troen på seg selv, til å ta action i livet sitt, til å få nye resultater, oppnå sine mål….. ja – hva bringer vi videre til våre nærmeste, de vi er aller mest glad i? De vi ville gått i døden for? Inspirerer vi dem? Bevisst?
Jeg skal aldri mer plage meg selv med dårlig samvittighet! Si det du også. Kjenn på det. Det er bortkastet! Skjønner du? Om du er gründer eller jobber med andre mål, du skal være til stede – og la meg gjette, mesteparten av tiden så er du det. Du gir barna all kjærlighet du har. Din tid. Din oppmerksomhet. Så kommer det dager hvor ting ikke blir helt slik du hadde tenkt. Vel, kanskje er det slik at de skal faktisk se – at mamma eller pappa – har mål her i livet. Noe som skal nås. Og hva er det vi sier til barna: «skal du ha noe her i livet så må du jobbe for det… du må gjøre det bra på skolen… følge med.. ikke sitte der å se på…» Jeg gjentar: barna ser på showet…
Håper disse ord var nyttige for deg. Her sover barna enda, og når de våkner – ja så er mamma klar… da er det en liten shoppingrunde (yes, fordi vi har penger), påskeaften med baking, koselig film og godis og mobil på lydløs og offline (yes, fordi vi har tid, noen dager er udiskuterbare) – det handler om prioriteringer og valg hele livet vårt. Hver eneste dag. Hvilke valg tar du for deg og dine barn?
PS. Er du en Goal Digger som vil nå flere av dine mål, så har jeg et gratiskurs som er tilgjengelig en liten stund til. Du finner det HER. 
Ønsker deg en flott påske videre. Inspirerende hilsen Lucky Linda. 

Pss: Noen ganger er ting komplisert, men det behøver ikke være det… ta på sko og begynn å gå! Digging for your goals!

A Baby and A Boot

A Baby and a Boot #ellentubeclipofday

Posted by ellentube on 22. mars 2016

Leave A Response

* Denotes Required Field