"Litt av et gründerliv"... frihet - tid - overflod - lykke - nyte - være smart - passiv inntekt.. og ja - så er det rutiner, struktur, nye utfordringer, frustrasjon osv også - alt det er mye diggere sammen enn alene! 

Ingen bindingstid. Om du ikke vil være med i Mastermind melder du deg bare av før en ny måned starter for deg. Sjekk ut de digge bonusene litt lenger ned...

NOEN FÅ LEDIGE PLASSER NÅ!

MELD MEG PÅ MASTERMIND NÅ!

GMM

GRÜNDERMASTERMIND 

Månedlig Mastermind for ditt gründerliv og selvutvikling - for deg som vil leve det gode gründerliv - og er klar for å ta action! En intuitiv, strukturert, morsom, rå, inspirert Mastermind. Her får du både det spirtuelle og det tekniske, praktiske - helheten av et godt gründerliv, sammen med en gjeng andre digge gründere! Velkommen til ditt neste nivå.

BONUSER! Disse rå bonusene gjelder for de første 100 Mastermind! (75 av 100 er tatt allerede kun 2 dager etter start!) Dette er once-in-a-lifetime kjære deg! En slik gavepakke av bonuser ser du ikke igjen på Mastermind!

arrow
 • Få enten Unstuck 28 eller Lykkelige Penger-kurset. (Normalpris kr 1499.-)
 • Tilgang til 100 MM-Arkivet! Selvutviklingsmastermindarkivet skapt over et halvt år (verdi 4800.-)
 • 50% på alle mine fremtidige online-kurs! Delta fra der du er og se når du vil.
 • 25% på alle mine offline-kurs! Møt meg i Norge eller hva med utlandet? (kommer snart!)
 • Alltid 1000 kr rabatt på 1-1 samtale med meg + MM blir prioritert først.
 • OBS - Du kan og velge å kjøpe Robotkurs til 799 som straks vil koste 1499.- i en nyere versjon som du og får med på kjøpet :)
MELD MEG PÅ MASTERMIND NÅ!

Stemmer noe av dette med deg?

 • Du mangler økonomisk overflod i bedriften eller du har bare lyst å ha mer penger rullende inn hver dag
 • Du føler ikke at du har nok tid
 • Det er vanskelig å vite hva som er det rette å gjøre til en hver tid
 • Du synes det tekniske frustrerer deg
 • Dine produkter/tjenester er råbra, men du kommer ikke helt ut med dem som du ønsker
 • Det er mye du skal kunne om ting du ikke synes er interessant
 • Du er spirituell men får ikke brukt det i businessen din, eller du ønsker å åpne mer opp
 • Til tider føles det ensomt og du skulle gjerne hatt noen å sparre med og gjerne et stort nettverk
 • Todo-listen blir lengere for hver dag og du leter etter friheten din som gründer
 • Nettside, sosiale media, videoer, tekster - kan noen skjære deg løs!
 • Du savner en støvel som kan sparke deg igang der du trenger det
 • Du føler du løper etter kundene og skulle ønske det var motsatt

Mastermind passer for deg som:

digger tanken om det spirituelle kombinert med det fornuftige og smarte!

Jeg er en spirituell teknisk-praktisk smart businessguide. Det vil si at du får det beste fra 2 verdener! Jeg "laster ned" informasjon til alle MM, snakker med guider og hjelpere - samtidig som jeg bruker all min kunnskap tilegnet fra x antall timer med kursing og læring og prøving og feiling og veiledning osv.. Jeg henter det meste av min læring i utlandet, så du får det første først og det beste av det beste - jeg investerer  min tid, energi og penger i dette, så du får snarveien inn, amazing eller hva?

er klar for action... NÅ!

Det hjelper lite å bli inspirert hvis vi ikke tar action. Jeg kalles støveln! Jeg sparker, men med hjertet.. så er du klar for å bli røsket i - så du kan oppnå dine mål og få de diggeste resultatene - velkommen! Du kan gjerne være wannabe-gründer, så lenge du er klar til å starte reisen straks på en eller annen måte. Her blir du pushet til action på en måte som gjør at det er mye lettere å ta action enn før, men likevel utenfor komfortsonen - yes, det er der det største gullet er ;)

ønsker å henge med de som vil det samme som deg...opp mot månen og stjernene!

Mastermind handler mye om å støtte hverandre, at alle bidrar med noe, slik at vi alle kan bli større, klokere, få mer innsikt og visdom. Her er du aldri alene. Mange undervurderer gullet av å ha noen som støtter og heier på veien - det betyr masse! Vi er der for hverandre i opp og nedturer. MM er summen av alle hjernene. Noen ganger trenger du hjelp, andre ganger hjelper du. "Vi sikter mot månen, selv om vi faller ramler vi likevel blant stjernene!"

Vil lære deg det du mangler av kunnskap som gründer

MM er for deg som er villig til å utvikle deg! Vi trenger å ta valg som gründere: enten skal vi 1) lære oss det eller 2) få noen andre til å gjøre det for oss. Her får du muligheten til å bli dyktig på det du vil - alt fra hvordan markedsføre deg, blir rå på det tekniske, lage videoer, få kundene til å løpe etter deg, bli den beste på lansering, skape i bedriften din, inspirasjon hver dag, struktur, praktisk, teknisk, spirituelt - her får du alt!

ønsker oppskriften...

på hvordan du virkelig kan leve det gode gründerliv på alle måter. Fins det en oppskrift? Ja! Oppskriften er egentlig lik for oss alle, uansett hva slags type gründer du er -  forskjellen er bare på hvilken måte vi utfører den. Der fins mange A-B-C er på mange tema som virkelig hjelper oss dit vi ønsker. Samtidig skal vi "moillkose" oss på veien til alle målene også!

mangler noe i livet ditt eller bare ønsker deg mer

Hva er det du mangler? Mer lykke? Spenning i livet? Bedre helse? Kjærlighet? Reise? Nytt sted å bo? Ny bil? Mer penger på konto? Uansett hva du mangler så kan du få det du ønsker deg ved å ta action i ditt liv, kombinert med manifestering som jeg er opptatt av. Gründermastermind er ikke bare jobb - 50% går på selvutvikling, slik at vi får helheten av det gode liv!

Dette får du i Mastermind:

Stjernetemaer hver uke!

Hver uke har vi et nytt tema, og du er med og bestemme hvilke temaer vi skal jobbe med! Dette er en toveis-mastermind, hvor MM skapes underveis, ikke noe gammelt innhold her! Vi dykker inn i alt fra hvordan kommunisere med dine guider i åndeverden til hvordan du kan naile din nye lanseringen, selge mer, fixe nettsiden og hvordan trylle frem nye kunder på 1-2-3... osv.. du skjønner tegninga?! Øverste hylle de lux - gavepakkene står i kø og venter på deg!

Teknisk og Praktisk Smart Gründer

Du får muligheten til å dykke inn i det du ønsker å lære mer om slik at bedriften vil vokse. Har du teknisk angst, slapp av! Jeg forklarer deg det så du vil synes det er både gøy og enkelt. Enten du vil bli helt rå på en del og vil ikke røre i det med i ildtang så finner vi løsninger som passer deg. Vi finner ut av det du må kunne og det du ikke trenger røre i. Det er mye for mange - her kan du senke skuldrene og få oversikten.

3 videoer + 1 Live (45 min) + 1 lydfil + oppgaver + hjelp fra andre MM

Check! Med så mye innhold skal alt ligge til rette for at du får nok inspirasjon og læring og vel så det! 3 dager i uka får du en video av meg, fra 2-10 minutter. En dag er det lydfil, som er beregnet på at den skal lastes ned i din spilleliste, så du har et arkiv som kan repeteres når du har et ledig øyeblikk. Samt at jeg går inn i underbevisstheten og jobber der med bl.a. alfabølger. Alt dette, både videoer og lydfiler kan du laste ned til din mac/pc/tlf. En kveld (dag varierer) har vi Livesending. Da dypdykker vi inn i ukas tema eller kjører gruppecoaching - dette er din mulighet til og virkelig få personlig hjelp der du trenger det. Bare denne ukentlige Liven har en enorm verdi!

Fokus på lykke!

"Vi har bare en livsoppgave, og det er å være lykkelig", sa Wayne Dyer. Jeg er så enig. Temaet lykke er alltid med oss i Mastermind. Hvordan kan vi klare våre mål, klare veien og samtidig være lykkelig? Manifestering Action = Lykke . Hva gjør deg til en lykkelig gründer? Vi er forskjellige, din lykke skal alltid være ditt fokus. Når du har overflod - en lykkelig energi, så takler du lettere utfordringer, og den lykken kan komme raskt, den er ikke et mål langt der fremme. Jeg guider deg til transformasjon slik at du kan bli en lykkelig gründer NÅ, selv om du ikke har "alt du ønsker deg, eller er der du ønsker å være som gründer." Husk den som har overflod selv, gir lettere til andre - barn, forhold, familie, venner, kollegaer, kunder osv..  De hører ikke hva du sier - de ser på showet ;)

Lev som om det allerede har skjedd

Den aller viktigste setningen i loven om tiltrekning, som ekstremt mange ikke praktiserer. Denne skal på plass i ditt gründerliv, lær hvordan du gjør dette i Mastermind, trening trening trening og "the purple world" - stedet der du er deg selv 100%. Hver uke puttes dette inn som en naturlig del uavhengig av tema. De som er rå på manifestering oppnår sprø resultater på kort tid! ´

Penger er både en positiv energi og resultatet av smart jobbing!

Økonomi er superviktig som gründer. Nettopp derfor jobber vi og kontinuerlig med hvordan vi kan skape gode penge-energier. Penger er tilgjengelig for oss på mange flere måter enn vi ofte tror! Vi dykker inn i manifestering, endrer pengestory og skaper overflod. Samtidig jobber vi smart med økonomi i bedriften din, hvordan du kan øke din inntjening max.

Facebook Live - S&S

Skulle du gjerne hatt en personlig coach eller fler for din business og din selvutvikling? Her får du kontinuerlig svar på dine spørsmål i Facebookgruppa vår. MM er rå på å hjelpe hverandre! Linda er selvfølgelig og inne på gruppa daglig for å serve. Linda er ikke en vanlig coach men en Unstucker - slik at står du skikkelig fast så kan det løses ganske kjapt ved at du forteller din utfordring, og tar du action - så kan du være i full gass raskere enn du aner. Hennes unike spirituell-logikk kombinasjon gir rå svar kjapt! Vår ukentlige Live inne på Facebook er og en unik mulighet til og virkelig connecte med de andre få svar på akkurat der du er nå. Dette er ingen ferdigproduksjon, her jobber vi i nuet.

Jeg flyr for deg og henter det mest hotte NÅ!

Verden flyr raskt avgårde kan det føles ut som - for oss gründere. Du kan bruke tiden på å skape, mens jeg flyr ut i verden og henter det siste vi bare MÅ vite noe om. Jeg dykker inn i det, og gir deg som Mastermind essensen, kunnskapen i enkel A-B-C så du lett integrerer det i din business. Du trenger aldri mer føle at du er utenfor eller på etterskudd.

Oppgaver som fører deg fremover!

Sammen med videoene får du oppgaver som vil hjelpe deg til å ta action på ukas tema. Dette bringer deg fremover hver dag slik at du lever slik du ønsker. Hvordan du kan gjøre det i det praktiske er minst like viktig som inspirasjonen. På den måten sikrer du fremdrift og utvikling både i din selvutvikling og som gründer.

Kontinuerlig Inspirasjon!

Uansett når, så kan du logge inn og bli inspirert - portalen er åpen 24/7! Og med nytt innhold 5 dager i uka - blir den portalen fort stor, så du kan få støtte og guts akkurat når du trenger det. Det er alltid noe å hente. Repetisjon er gull - så husk den muligheten og, noen ganger trenger vi å høre det flere ganger.

Alltid tilgang til alt!

Du vet de kursene som du må skynde deg å ta før du mister tilgangen... glem det! Her har du tilgang til alle videoene, alle oppgavene og alle webinarer og Facebookgruppa så lenge du er medlem. Bare det er gull verdt for deg, mye mye mer enn det medlemskapet koster.

BONUSER! Disse rå bonusene gjelder for de første 100 Mastermind! (75 av 100 er tatt allerede kun 2 dager etter start!) Dette er once-in-a-lifetime kjære deg! En slik gavepakke av bonuser ser du ikke igjen på Mastermind!

arrow
 • Få enten Unstuck 28 eller Lykkelige Penger-kurset. (Normalpris kr 1499.-)
 • Tilgang til 100 MM-Arkivet! Selvutviklingsmastermindarkivet skapt over et halvt år (verdi 4800.-)
 • 50% på alle mine fremtidige online-kurs! Delta fra der du er og se når du vil.
 • 25% på alle mine offline-kurs! Møt meg i Norge eller hva med utlandet? (kommer snart!)
 • Alltid 1000 kr rabatt på 1-1 samtale med meg + MM blir prioritert først.
MELD MEG PÅ MASTERMIND NÅ!

Dette sier andre Mastermind:

Lucky Linda er et fyrverkeri av en inspirator og motivator 😊💖😘 GD MM er noe av det beste som har skjedd meg 😊 Jeg har tatt tak i ting i livet mitt og har fått en ny giv 😇 MM er daglig inspirasjonsvideoer og oppgaver der vi har toveis kommunikasjon via egen FB gruppe, samt ukentlige webinar 😘💝 Det er er så unikt med Lucky Linda er at hun jobber 100% påkoblet Universet og inspirert 😇 Jeg er så supertakknemlig for at du lagde GD MM og at jeg og de andre deltakerne får være med på reisen 💕 Takknemlighetsklem 💝

Aina Myrvold

Mastermind er noe jeg uten tvil vil anbefale for både gründere og de som er opptatt av selvutvikling.Å være med på dette har vært en fantastisk måte å bli på inspirert på.Det er blandingen av et nødvendig (og godt begrunnet)spark bak - og eksempler fra egen livserfaring som gjør Linda unik.Samtidig som du får engasjerende og faglig innholdsrike webinar og oppgaver å jobbe med - møter du også andre supre og kloke mennesker som heier på deg.Jeg håper du blir med på MM.Det vil hjelpe deg med å finne svar på mange spørsmål du har om deg selv, talentene dine, mennesker og den store gåten livet er.

Eirin Folde

Jeg vet ikke hvor jeg hadde vært uten denne fantastiske MasterMind gruppen som gir meg daglig inspirasjon og som løfter meg opp til nye høyder og som får meg til å tørre å være modig. :) Linda leverer inspirert. Ho er ærlig og enormt godhjerta. Jeg hadde trua på denne gruppen, men at det skulle bli så bra, det hadde nok ingen av oss MM klart å forutse :) Her er det ris og ros med ei god hånd. Sammen er vi sterke. Sammen kan vi klare å ta action og finne vår lykke :) Takk Linda og alle gode venner som har støttet meg i 2016 

Mariann Vårtun

Jeg har fått langt mer ut av Mastermind-gruppa enn jeg noensinne hadde tenkt. Å få leke i ett år i ei lekegrind, med andre innovative, gode, morsomme og kloke mennesker, har vært en drøm. Vi løfter hverandre opp, det å få og gi konstruktiv kritikk - er en gave og veldig smart både for oss personlig og for bedriften. Linda er en utradisjonell, klok, leken og herlig inspirerende motivator. Jeg liker fleksibiliteten og har fått flere nye verktøy siden jeg ble med i mai 2016. Anbefales varmt 

Marianne Lovise Strand

Er så glad for at jeg "fant", Linda og ble med i hennes MM. Gleder meg hverdag til inspirasjons-videoene som er lærerike, ekte og ærlige. Når vi har webinarer, kjenner jeg den gode og fantastiske energien som er i gruppen. Vi får ikke bare inspirasjon av Linda, men av alle de andre MM`ere også. Det å være med i MM, er en av de beste investeringene jeg har gjort for meg selv. Takknemlighetsklem til deg, Linda 

Monica Taule

Å få påfyll av motivasjon, kunnskap, tips og humor jevnlig har gitt mye energi!!! Samt å få et fantastisk nettverk av unike, spennende og dyktige mennesker fra hele landet!!!

Carina Bjønnes Borge

Når æ tenkte at æ ikkje trengte ny MM-gruppe, fordi æ hadde så mange flotte og dyktige folk rundt mæ fra før, - så dukket tilbud om MasterMind fra Lucky Linda <3 I siste sekund meldte æ mæ på - Å e utrolig takknemlig for at æ valgte dette. Linda leverer til de grader, og har en utrolig raus og hjertegod tilnærmingsmåte på alt ho LEVERE - Å ho LEVERE big time  Love U Linda 

Ann-Peggy Hjerte Nordberg

Fantastisk mulighet for påfyll, motivasjon og inspirasjon når du mest trenger det. 😀 Du velger selv når det passer å se, kontakte, dele og kommunisere. Beste måten på å få påfyll uten å reise...

Nina Danielsen

Jeg er så glad for å være i denne gruppen <3 Linda gir oss akkurat det vi trenger her og nå <3 Fantastisk at Linda jobber påkoblet universet, det er virkelig GULL det vi får og jeg digger måten hun jobber på <3 Å være med i MM til denne rå dama er fantastisk 

Torill Taftø

I tillegg til daglige inspirasjoner og webinar gir Lucky Linda også fantastisk oppfølging 1-1, ser hele dæ og "sparker" dæ til steder du ikke visste du hadde. Step by step får du pedagogiske oppskrifter og tips. Anbefales, hvis du våger utfordre dæ sjøl da 😘. Førr du må faktisk ta action sjøl. Hva med å starte idag? Ønske dæ det beste. 

Vibeke Ek

Hei. Linda du har en fantastisk utstråling og herlig og smittende energi . Og du kommer alltid visdoms ord og læring som jeg lærer og tar til meg. Jeg er så glad for å kommet med ditt MM. Tusen takk til deg , du er en fantastisk inspirator 😊

Trude Fosse

og her er flere Mastermind...

Velkommen til Mastermind!

av og med Linda Persen - en av Norges råeste inspiratorer! Få det livet du drømmer om og oppnå de resultatene du vil - i et nettverk som virkelig løfter hverandre til uante høyder! Stedet der du kan være deg - alltid.