Hvis du fikk kreft hva hadde du gjort?

1519736_10152148471310659_1879826058_o

Velkommen til denne hyggelige fredagsbloggen, i dag skal vi snakke om kreft! Jeg vet det kanskje ikke angår deg, men la oss for et lite øyeblikk tenke oss at det gjør. Du vil ikke tenke på det sier du? Forståelig. Det er noe dritt. Kanskje er du mer opptatt av at klærne ikke passer helt etter jula. Det gjør i grunn ikke mine heller, og halve bhen er tom. Det har den vært et år. It sucks!

Siden min mac er på sykehuset og harddisken er hjemme så ble jeg bildeløs her og scrollet gjennom mine Facebookbilder for å finne et bloggbilde, og da slo det meg: SATAN SÅ MYE ARTIG JEG HAR HATT DET SISTE ÅRET!!! DÆVEN SÅ SKALLET JEG HAR VÆRT!!! Haha, psyko mind I know! Men så ser jeg – jeg har smilt steikanes mye det siste året lell, og jeg ser det er ikke fake, jeg gjør mye rart, men FAKER GJØR JEG IKKE!

Jeg har hatt et bra år!! Jovisst fjernet jeg ene puppen. Jeg har brystkreft trippel negativ (pretty alvorlig). Spredning til lungene (uhelbredelig liksom sies det). Men hva møter jeg? Tullebilder som ala: jeg kan og posere 4 dager etter noe som fotballfrue gjør, og jeg pynter IKKE på kroppen bare så det er sagt i tilfelle noen lurte, regner med mange tror jeg photoshopper så jeg ser perfekt ut… øøøøhhhhh… my smile is for real!

1425659_10151952655280659_1625602615_n

Så, om du fikk kreft – hva hadde du gjort tror du? Lagt deg ned for og synes synd på deg selv kanskje? Ligget der lenge? Latt andre komme og si: stakkars deg? Tenk på det, jeg mener – virkelig – tenk, se det for deg. Hvordan hadde livet ditt blitt? Hadde du gjort noe annerledes enn i dag? Noen spurte om det var som å få livet i gave? Nei, jeg synes ikke det. Livet bare er der hele tiden. Om du har kreft eller ikke.

Spørsmålet er BRUKER DU LIVET? Eller lar du dagene passere? Klager litt. Prater litt dritt om noen som ikke er til stede. Er misunnelig på andre som får det til. De som virker suksessfull og bare får alt servert. De som er født i den rette familien. De som bare har alt. Eller har de det?

Jeg skal si dere en ting – jeg lever livet! Jeg får det til nå! Jeg har ikke fått det gratis, jeg har jobbet for det. og jobbingen stoppet ikke selv om jeg fikk kreft. Men det er mitt valg. Vi alle må ta våre valg. Kreft, eller uansett annet – det er inget hinder, du må kanskje bare endre litt på retningen, gå en omvei, gjøre ting på en annen måte. Men det går an, for de som vil – de som har guts!

10929204_10152516562821695_2159584622526109691_n

Til slutt i dag, omgi deg med mennesker som har trøkk, som inspirerer og gir av seg selv, det gir deg energi! Disse flotte kvinnene Fay og Nina, jeg er så heldig å ha få vært i deres energi denne uka – og Facebook vil bestå, men Face to Face, nettverk, og det som skjer når mennesker møtes, og clicker som Nina sier – det er gull verdt!

Så, ikke putt deg selv i bås – kreft, eller andre utfordringer, det spiller ingen rolle – alt går an, nyt fredagstacoen 😉

 

2 Comments

 • Marit Andersson

  Reply Reply 14. Januar 2015

  Førr ei Dame !!

  • lindampe

   Reply Reply 15. Januar 2015

   Vil æ leve, vil æ leve!! :) Takk Marit, ha en flott dag!

Leave A Response

* Denotes Required Field