Hvordan få til akkurat det DU vil!

1452197_10152757044295659_3928969355156622784_n

Hei du, har du lyst å få til noe og kommer ikke helt i gang, eller lurer på hvordan du skal klare det? I dag har jeg lyst å inspirere deg! Jeg sitter her på Scandic Kirkenes, spist en god frokost – og tenker, nå tar jeg meg tiden til å fordøye dette litt. Boklansering og alt det andre som skjer. Puster. Mediterer litt i frokostsalen (ja det går an, du kan meditere hvor som helst!).

Det er en lykke alt som skjer. Aller mest fordi jeg får lov å dele det jeg brenner for, og at andre vil inspireres og finner nytte i noe av det jeg gjør. I troen på at vi kan få til alt, så sitter jeg her som et lysende eksempel på det. Over ti måneder uten cellegift. Jeg har bygd opp en bedrift helt uten bruk av  rene penger til markedsføring (jeg har gitt av min tid i stedet).

I 3 år har jeg reist rundt og sagt at: Det er ikke suksessen som gjør deg lykkelig, men lykken som gir deg suksess! Hvis du elsker det du gjør vil du også få suksess, før eller siden, på en eller annen måte. Så hvordan få til det DU vil? Jo, jeg tror på passion – du må brenne for det du gjør. Kun det du er lidenskapelig opptatt av vil gi deg så mye energi at du kan få til alt. Visst kan du klare masse andre ting som du ikke brenner for, men i mitt hode tenker jeg – vel, vil vi bruken tiden i dette livet på det?

lykkesuksess2

Nei, kjenn etter, på ordentlig, hva er det du vil? Så – når du har funnet det, ja steike – da er det mange veier du kan velge. Glem ikke det!!! Eks. med boken min. Den er bare en av veiene for å spre mitt budskap. Å være med i dokumentar, ja det er en annen vei. Holde foredrag er en vei. Skrive på dette nettstedet er en vei… osv osv osv.. you got it! Ofte tror jeg vi henger oss opp i på hvilken måte vi skal få dette til, åpne opp lukene der og se – på hvilken måte kan DU gjøre det du vil… brainstorm med deg selv, med andre – de kan ofte gi nye innspill.

Jeg har mange å takke for at jeg er der jeg er, og spesielt alle de jeg møter på min vei – alle inspirerer meg på en eller annen måte, enten de vet det eller ikke. Ikke alltid jeg husker å sende en takk tilbake, men jobber med det. Ofte møter jeg folk som er veldig redd for å dele tankene sine om det de vil – jeg skjønner det om du er blitt stabbet før.. men jeg vil og si – å dele gjør oss rikere. Ingen andre kan gjøre din greie akkurat som du har tenkt til, ingen!

Om du er en av dem som har lyst å få til noe spennende i 2015, så må jeg bar avslutte med å si – meld deg på nyhetsbrevet mitt om du ikke er der… fordi – 2015 blir spennende! Flow-Nina og jeg skal nemlig ut på en skikkelig inspirasjonsrunde over Norges land – FLOW&GO 2015! Vil du at vi skal komme til ditt sted? Skriv en kommentar under dette innlegget så skal vi se hva vi får til. Vi starter allerede i januar.

Har du lyst på boken min rett i postkassa di så kan du bestille den HER. Vil du sikre deg første opplaget må du skynde deg, for det er straks tomt :) Den vil ganske snart bli tilgjengelig for alle bokhandlere å bestille. Det blir et spennende stunt som jeg gleder meg til – og kommer til å kjøre et sinnsyk kul konkurranse på dette fra neste uke.. dette blir gøy!! Skjønner du… alt er mulig.. jeg lever og nyter.. kreftfri juhuu… og jeg følger drømmen – lever drømmen… livet er vakkert.. Ønsker deg en flott dag! :)

Pst – har en del foredrag/forestillinger i november. Om du lurer på hvor finner du det her: https://www.facebook.com/pages/Lek-med-Livet/1388288514785634?sk=events . Eventene blir lagt til i dag – men hvert fall er Vardø, Vadsø, Lakselv, Alta, kanskje Hammerfest, Tana på plakaten :) Om du har lyst å få besøk av meg til ditt sted – ta kontakt! Jeg trenger en lokal arrangør, og vips er vi i gang :)

Slapper av, det koker, men ingen grunn til stress.. viktig å roe helt ned.. med hilsen en lykkelig forfatter. LL

Slapper av, det koker, men ingen grunn til stress.. viktig å roe helt ned.. med hilsen en lykkelig forfatter. LL

6 Comments

 • Cecilie

  Reply Reply 7. November 2014

  Veldig gjerne..jeg er med;-)

  • lindampe

   Reply Reply 10. November 2014

   Flott Cecilie, vi høres plutselig om det :)

 • Trude Tande

  Reply Reply 8. November 2014

  Hei Linda☺
  Hadde vært fint å få deg hit til Kongsberg.
  Jeg kan Være behjelpelig om det trengs, og du har en plass her om her hos meg om du vil

  • lindampe

   Reply Reply 8. November 2014

   Hei Trude, flotters, jeg tar kontakt snart :)

 • May-Britt

  Reply Reply 24. November 2014

  Heyyyy :)
  Du vet at du har en medsammensvoren i meg på Sunnmøre (og Molde er også innen rekkevidde), sant?

  Hadde vært veldig gøy å møtes her igjen.

  Stor klem!

  • lindampe

   Reply Reply 28. November 2014

   Helluen, jeg vet jeg vet, vi skal se hva vi får til, god helg! :)

Leave A Response

* Denotes Required Field