Jeg er lykkelig som fan – og det har berga livet mitt!

Skjermbilde 2017-01-20 kl. 18.36.24

Seriøst – kjære deg, vil du ta deg noen minutter å reflektere med meg, legge bort alt du har hørt før og bli med meg på en reise en kort stund? Det er den 20.januar i dag. 2017. I dag – har jeg vært kreftfri i 3 år og 1 mnd. Jeg sitter her med mitt vanlige rødvinsglass, nøtter og mørk sjokolade… ved det fantastiske elefantbordet Elena har malt. I takknemlighet. Over livet. Gråter. Smiler. Overveldende. De sier «få livet i gave», jeg vet ikke… det er som – gjør mest mulig av livet ditt Linda – hjelp flest mulig mennesker på din vei! La de skjønne at de kan være lykkelige. At det er en ny vei for alle som er stuck, alle som står fast. Du trenger ikke det.

IMG_5946

Skål for livet! Jeg vet jeg provoserte mange da jeg drev med humor rett etter kreftdiagnosen. Hvordan kunne jeg? Uhelbredelig kreft – og så lagde jeg humor da jeg var isolert hjemme på grunn av dårlig immunforsvar. Det var ikke tull – det var ramme alvor. Det var den dagen jeg sluttet å se på nyheter. Jeg bestemte meg for og ikke fore meg selv med det negative. Jeg bestemte meg for å fortsette å være lykkelig, slik jeg hadde trent på etter konkursen.

Hva skjedde? 8 svulster i lungene – de vises ikke mer. De har ikke vært der på 3 år. Neivel, kan vi tenke – så kommer de nok tilbake en dag.

Skjermbilde 2017-01-20 kl. 18.53.11

Men hvem vet? Livet skjer for oss alle. Vi alle kan VELGE Å VÆRE LYKKELIG! Lykken kommer innenfra. Det er noe vi selv skaper. «Det er ikke så lett» hører jeg ofte – jeg vet det. Du skal vite at alle som gjør endringer i sin tankegang og sine handlinger de har tøffe dager, dager de ikke har lyst. Dager de lurer på om det er poeng å leve (ja jeg også)… ligge der i sengen og tenker: hva er poenget? Hva gjør jeg egentlig her?

Men så kommer det tilbake – den indre lykken, fordi jeg har trent LYKKEMUSKELEN! Og det er deilig å leve et liv som et lykkelig menneske!! Lykkelige mennesker har også nedturer – vi faker ikke, men vi har et høyere gjennomsnittlig lykkenivå i hverdagen som gjør at vi takler utfordringer bedre…. slik som for meg – uhelbredelig kreft. Jeg VELGER og ikke la det knekke meg. Jeg velger å leve lykkelig med kreftdiagnosen. Høres det rart ut? Jeg kan forstå det. MEN – hvis du tror på at det du sender ut får du tilbake. Hvis du tror på at TANKENS KRAFT er enorm – at du kan skape ditt eget univsers. At du kan vibrere – skifte energifelt – til et FRISKT ENERGIFELT… ja da er det en NO BRAINER!

Kan du se det? Dette livet er for meg naturlig. Det er ikke fake. Det er et valg. Jeg har ikke fasiten. Kanskje kommer kreften tilbake en dag. Kanskje dør jeg om et år. Jeg vet ikke. Men jeg VELGER LIVET HVER DAG. Det gjør du også. Du velger din HVERDAG! Dine tanker styrer det du gjør. Mens jeg har lært metoder som styrer mine tanker dit jeg vil. Derfor oppnår jeg det jeg  ønsker meg. Blir du PROVOSERT? SUPERT!!!! Da trykker jeg på noe i deg – som du – om du vil, kan jobbe videre med.

Skjermbilde 2017-01-20 kl. 19.05.19

Om du ikke er helt der – så vil jeg spørre deg: Vil du være der? Har du lyst å være lykkelig som fan? Det er dritdigg å leve sånn, seriøst – jeg har så mye moro, både privat og i jobben!!! Det er amazing! Klart det er tøffe dager, men det har vi alle – forskjellen er at de tøffe dagene er få, og om jeg vil har jeg x antall mennesker som hjelper meg på veien da, vi er en gjeng mennesker som vil det samme, vi tiltrekker oss det vi sender ut. Om du vil – ja så kutt ut dine UNNSKYLDINGER. Det fins ikke EN unnskyldning som er god nok, som gjelder… du kan bruke den om du vil, men om du vil være lykkelig – så gi slipp på alle dine prokastineringer – si at NÅ ER DET FAN MEG NOK!!!! Jeg vil snu dette! Jeg vil leve et bedre liv! Jeg vil skape min egen verden. Jeg fortjener det!!!

Jeg takker hver dag for mitt liv. Om du ikke har uhelbredelig kreft kan du ikke forstå. Kniven på strupen, en dag så dør du av dette tror de fleste, kommer kreften tilbake nå? Vil mine barn få ha meg lenge? Nei – det er ikke sant, stort sett tenker jeg ikke på dette. HELT ÆRLIG! Det er omtrent bare hver 4.måned at jeg tenker mye på kreften, enda jeg fortsatt bare har en pupp! Jeg ser det hver dag. Hvorfor bruker jeg ikke energi på min diagnose? FORDI JEG HAR VALGT ET LIV SOM LYKKELIG! OG IKKE DYRKE KREFTEN.

Om det er rart… ja jeg husker jeg ble lei meg da denne kommentaren kom og andre mindre fine… men så tenkte jeg – huff, hun vet ikke bedre.

Skjermbilde 2017-01-20 kl. 22.31.00

Så jeg skrev istedet HIGH FIVE! ja det er det vi pleier å si i Mastermindgruppen min når vi får noen haters! Da vet vi det er level up. Det er hennes verden. Ikke min. Så om du synes jeg er rar, eller du er uenig, eller du synes jeg bagatelliserer kreft… så – jeg har bare en mission her på jorda – og det er å VÆRE LYKKELIG  – SPRE LYKKE – INSPIRERE ANDRE TIL Å VÆRE LYKKELIG!

Med ønske om gode dager til deg <3

Leave A Response

* Denotes Required Field