Jeg har uhelbredelig kreft. Eller?

skjermbilde-2016-09-29-kl-19-06-15

3 år siden. Et bryst mindre. Spredning til lunger. Dødssyk. Eller? 

Nå kan jeg ikke se på lenger. Hver eneste dag er det mange som får beskjed om kreftdiagnose. Jeg må fortelle i klartekst hva jeg tror og mener. Jeg mener kreft er mulig å reversere. Jeg mener det er mulig å bli frisk fra en kreftdiagnose, ja til og med uhelbredelig kreft mener jeg er mulig å endre på. I lang tid har jeg følt at dette skal jeg en dag snakke om, vie livet mitt til. Vel, dagen er kommet. Jeg orker ikke være stille lenger, gå rundt grøten, si det i en bisetning…

Jeg tror vi alle har et valg og et ansvar for eget liv. Ved å sette oss i offerrollen, legge hele vårt liv i legens hender – når deres beste middel er cellegift, som vi vet tar livet av oss på sikt… ja da er vi på feil kurs. Jeg mener ikke at vi ikke skal motta skolemedisin, men vi trenger å se at der fins andre metoder – OG der fins en mulighet for å bli frisk. Hvis vi vil. Hvis vi gjør en innsats selv.

Jeg har valgt å leve som frisk. Etter å ha blitt datostemplet på sykehuset, nektet jeg å godta det. I verste fall et halvt år igjen å leve. I dag har jeg vært kreftfri i 2 år og 9 måneder. Tilfeldig? Jeg tror ikke det. Kritikerne mener jeg er gal og de venter på at jeg skal bli syk igjen.. de venter ja.. det har ikke jeg tenkt å gjøre. Jeg kommer til å dele alt fremover – hvordan jeg har levd, hva jeg har gjort, hva jeg har funnet ut, hva jeg har opplevd – på denne reisen, denne utrolige reisen hvor jeg har valgt livet, livet som frisk. Så for de som lurer på noe, legg gjerne igjen en kommentar så kan jeg bedre hjelpe de som ønsker noen svar.

Hva gjør du hvis du får kreft?

Hvordan lever du livet ditt hvis du er en av dem som har kreft?

1 Comment

  • lindampe

    Reply Reply 10. Desember 2016

    High Five!

Leave A Response

* Denotes Required Field