Kreftbåsen, der orker jeg ikke være!

49
Skjermbilde 2013-12-18 kl. 20.40.42

Lucky Linda har tatt frem boksehanskene i sin egen bås!

Jeg våknet opp og følte meg litt tøff i trynet, jeg så på tastaturet på macen og tenkte – jupp, der er du, provoserende brutale rå bokstaver som bare venter på å bli satt sammen i den rette rekkefølgen, let´s rock together! Det vil komme noen innlegg fra meg diverse steder fremover, om tema som jeg tenker mye på, noen vet jeg blir trykket andre – vel vi får se.. hehe.. så, hva vekket dette dyret i meg? To ting 1) Jeg har et brennende engasjement for noe jeg tror på. 2) Jeg har meldt meg på stand-up kurs. Det er på tide å mene noe, visst har jeg meninger – men akk så snill jeg er når jeg formulerer dem, synes jeg selv da. Blir de snille hørt? Nei jeg tror ikke det, så nå er det slutt på å være snill pike – på tide å bli RÅ KVINNE!

Det har skjedd mye i mitt liv som kreftpasient som ingen vet, noe av det tåler ikke dagens lys enda, men alt vil komme for en dag. Men noe – det kan jeg fortelle om, det som opptar meg, og akkurat i dag er jeg veldig opptatt av disse båsene vi setter mennesker i. Et eksempel er kreftbåsen, har du hørt om den? Jo i den båsen der setter vi kreftpasientene, der kan vi definere dem, ja og når vi kommer til den båsen så kan vi gjøre følgende: Se på dem med dådyrøyne og et intenst «stakkars deg» blikk. Vi skriver eller forteller om dem vi kjenner som har dødd av kreft, wake-up call – noe av det siste jeg som kreftpasient trenger å høre er at mange dør av kreft – DET VET JEG ALLEREDE!

Etter at folk har fortalt hvor mange de kjenner som dør av kreft, så kommer gjerne mirakelkurene, joda vi vil så gjerne, men nei  – jeg kommer ikke til å ringe han eneste healeren i Norge som gjør alle kreftpasienter friske, jeg er healer selv for svarte, så enkelt er det bare ikke. Så er det alle mailene om at jeg bør legge meg ned under dyna og bare slappe av, ja for jeg må HUSKE PÅ AT JEG ER TROSS ALT SYK!! Wake-up call; DET VET JEG ALLEREDE! Jeg vet at folk mener vel, ikke misforstå – men jeg har sagt det offentlig: jeg bruker humor som et av mine våpen, og min intuisjon sier meg at dette kommer til å gå bra, så alt jeg ber om er å bli behandlet ut fra det.

Jeg er ikke bare en kreftpasient – jeg er Linda, et menneske med en bagasje verden bare ser en liten flik av, og ja fortiden har formet meg, nettopp derfor – har jeg boksehanskene på, derfor er jeg en livsnyter, for jeg gir meg faen ikke! Flere i helsevesenet og, de blir helt satt ut når jeg kommer i kontakt med dem – fordi jeg smiler, ler, og er full av fighting spirit – men plutselig så oppdager jeg at legen selv slår av en vits, så herlig tenker jeg da! Det er håp! Jeg er ikke slik jeg er fordi jeg ikke «tar innover meg» sykdommen som noen hinter om, slapp av dere, jeg fortrenger ikke, jeg vet veldig godt realitetene – men når det er sagt, hvem kjenner egentlig morgendagen? Gjør du? Ikke jeg, så enn så lenge så velger jeg å nyte hver dag – i den verden som jeg lager meg, og ikke en bås som noen mener jeg burde være i. God helg!

Leave A Response

* Denotes Required Field