IMG_0851

Heisann! Jeg heter Linda Persen, men går under navnet Lucky Linda, er 40 år, lykkelig forelsket, trebarnsmor, fra Kjøllefjord i Finnmark, og bor i vakre Vestfold – Tønsberg.

Jeg er en livsnyter som vier livet mitt til å dele med andre hvordan de kan finne veien til sitt gode liv, leve et amazing liv både privat og i jobben. Alle kan, hvis de vil!

Jeg mener at INSPIRASJON + ACTION = RESULTATER

I 2002 møtte jeg den berømte veggen, gikk konkurs, ble innlagt på psykiatrisk akuttavdeling, var så gjennom gjeldsordning – lærte meg å nyte livet uten fokus på penger. Jobbet med prosjektet Ungdomssatsing Nordkyn – et bolyst og omdømmeprosjekt for Gamvik og Lebesby kommune. Etter det begynte jeg som frilanser, først med underholdning og film, så foredrag.

Høsten 2013 fikk jeg brystkreft med spredning til lungene, men jeg lar meg ikke stoppe av den grunn, og fokuserer på hva jeg selv kan gjøre med egen helse. Jeg har nå vært over 2 år uten cellegift og gleder meg hver dag over livet. I dag er jeg foredragsholder på fulltid, og driver inspirasjonskanalen LLTV, samt skal åpne butikk i Tønsberg den 4.mai 2016, og yes da blir det lilla løper. Velkommen til å ta kontakt med meg! 

0 Comments