Selvutvikling – det største tullet og lureriet i 2016!

skjermbilde-2016-10-30-kl-10-44-48

Til høyre ser du et typisk bilde fra en reklame for et selvutviklingskurs. Til venstre ser du meg etter å ha prøvd å hoppe som denne dama i en halvtimes tid. Jeg advarer deg mot det sterkeste å prøve dette, mistenker faktisk at dette kan være direkte farlig for nakke og rygg. 

Blir du slik som dette etter å ha deltatt med selvutvikling? Hopper du rundt i gresset i denne posituren? Klarer du i det hele tatt å hoppe så høyt? Er det hoppetrening på disse kursene eller hva? Seriøst, jeg er så drittlei av å se alle disse kursene som florerer. Er alle blitt coacher nå og eksperter på å hjelpe andre? Jeg har møtt dem, folk som har gått på en smell og så har de fått NAV til å dekke en utdanning som coach, så vandrer de rundt der og tror de kan hjelpe alle. Seriøst? Vi skal være lykkelige… wohoooo.. ta dere sammen!

Vi trenger ikke dette. Alt vi trenger er faktisk følgende: 

1 – Mat i skapet. Ja det er faktisk ikke nøye hva vi spiser, bare vi får i oss noe mat fra tid til annen. Selges det i butikken er det godkjent å spise. Punktum.

2 – Sted å bo. Det spiller ingen rolle om du trives der du bor bare du ikke fryser ihjel.

3- TV. Ja her er plasseringen viktig. Den må være plassert midt i stua som et alter. Ha en tv-guide tilgjengelig slik at du ikke går glipp av noe viktig. Det er her essenesen i fritidslivet bør ligge.

4 – Noe å gjøre. Om du hater jobben din er ikke så nøye, bare du har en jobb å gå til hver dag, vær fornøyd med det! Tenk på alle som ikke har en jobb også. Du får lønn gjør du ikke? Drit i resten.

5 – Internett. Holder du deg oppdatert på Facebook, Instagram, VG, Dagbladet, og skriver litt meninger her og der innimellom så har du berga deg. Del en artikkel og skriv «tankevekkende» – så gjør du det samme som du gjorde i går, ingen merker det likevel.

6 – Ta selfies. Bilder som viser at du har det bra på utsiden. Ja i dagens samfunn er det kun det som teller, det visste du vel. Smiler du så er alt i skjønneste orden. Når noen møter deg på gata og spør: «Går det bra?», så har du med å svare: «JODA DET GÅR BRA!» Enten det er sant eller ikke….

skjermbilde-2016-10-30-kl-11-09-42

5 år siden. Så nesten ut som en prestinne. Men joda det gikk bra. Gründerlivet. Inspirator enda. Og lykkelig med det!

For 5 år siden startet jeg som foredragsholder, med foredraget «Joda, det går bra!». Det var det jeg svarte da jeg lå i ambulanseflyet, hadde nylig tenkt selvmordstanker, politieksorten spurte meg om det gikk bra.. hehe, siden den gang har jeg opplevd mye. Nå er jeg tilbake der jeg startet, med å ta humoren og galskapen med meg som inspirator.

Om du er en av dem som vil mer… kan du lese videre.. da har jeg lyst til å..

invitere deg med på norges sprøeste råeste 28 dagersprogram – UNSTUCK 28. Piloten starter straks, 1.november – og om du som meg mener at selvutvikling faktisk er viktig. At du skal få lov å være lykkelig, utvikle deg, leve et godt liv, ha jobb du trives i, livkvalitet både som syk og frisk, tørre å hoppe (uten å knekke nakken!), leve i tillit osv osv osv osv.. you name it! Gå fra stuck til unstuck – ja da anbefaler jeg deg å bli med, sjekk det ut HER. 

P.S. Er du som meg som digger å være først med på noe nytt + i tillegg spare en bunke med penger…. ja så er prisen for piloten kun 25% (hvis du er kjapp, kun noen få plasser igjen til den prisen) eller 30% av prisen som blir i 2017 når programmet lanseres da. Jeg ønsker meg mange pilotkunder som kan hjelpe meg til å skape det beste programmet som tenkes kan! Samtidig får pilotkundene supermye hjelp, fordi jeg dykker virkelig inn i hvordan unstucke dere pilotene…. woohhoooooo – ikke knekk nakken, men klikk gjerne inn om dette føles som deg eller du kjenner noen det passer for. Vær rask – 1.november er snart her, og da stenges påmeldingen. Håper jeg ser deg da til 28 utfordrende og morsomme dager!

http://www.luckylinda.no/unstuck28/ 

skjermbilde-2016-10-30-kl-11-21-52

Ikke helt vellykket… men jeg lærte av fotografen å gjøre store øyne + stikke frem haka, da blir man tynnere i ansiktet… ehhhh må trene litt mer på det gitt.. 

Ønsker deg en bra dag! Inspirerende hilsen Lucky Linda… som digger selvutvikling 😉

http://www.luckylinda.no/unstuck28/

Leave A Response

* Denotes Required Field