Siste krefthandling, i dag brenner jeg journalen og feirer 2 år som kreftfri!

IMG_1390

 

For et par uker siden tok jeg et valg om å slutte å ha kreft, tross diagnosen uhelbredelig kreft. (Se video HER). Jeg har nå en opprydding i huset, kreftbøker og brosjyrer – ikke bare legges bort, de enten kastes eller gis til andre som vil ha.

Lokalet nede tar form og jeg rydder og rydder, da fant jeg journalen min, epikrisen fra de 2 siste årene. Jeg leste gjennom den, og fikk det for meg at jeg skulle finne alle de positive tingene der. Det var ikke så mye. Men litt. Jeg klippet det ut. Jeg skal ta vare på det. De dystre ordene skal få stå som en påminnelse om hva det er jeg har stått i.

Jeg gir bort bøker som jeg har hatt mye glede av! Kommenter under om du vil ha :)

Jeg gir bort bøker som jeg har hatt mye glede av! Kommenter under om du vil ha :)

Jeg kan legge bort kreften, men den er noe jeg har hatt. Det er fakta. Som alt annet som har skjedd meg. Jeg vil bruke kreften som alt annet fra livet mitt jeg bruker. Men jeg ser på meg selv som 100% frisk.

Dette er siste bloggen på denne nettsiden. Rett over nyttår så er ikke denne siden aktiv lenger. Jeg går opp et nivå og bredere ut – med hensikt å inspirere mange mange fremover. Vil du være med så registrer deg på hemmeliglisten. Lanseringen nærmer seg og kun de på listen får invitasjon til lanseringen… den hemmelige lanseringen :) HEMMELIGLISTEN ER HER.

Tusen takk til alle som har vært her inne den tida jeg har vært her – mange gode stunder! Håper vi sees på den andre siden :) God førjulstid! Klem fra Lucky Linda

Skjermbilde 2015-12-20 kl. 19.31.50

Journalen min… som jeg i dag har brent!!!

Skjermbilde 2015-12-20 kl. 19.31.38

Her brennes.. Takk til min gode venn Hege for dokumentasjon og følge i dag <3

Leave A Response

* Denotes Required Field