Slik snur du din pengeenergi!

bigstock-Happy-Kid-Girl-Holding-Money-A-102297533

Hørte du dette når du vokste opp: «Vi har ikke råd, vi har ikke råd, vi har ikke råd…» Forteller du det til dine barn? Tenker du: klart jeg gjør! Vi sier det som det er. Tenker du som voksen ofte – de jævla regningene, jeg har ikke råd, jeg kan ikke kjøpe det, jeg kan ikke reise dit, hvis jeg bare hadde råd, jeg har ikke nok penger, alt er så dyrt…. Tror du at du vet hvordan din økonomi vil bli fremover og det på en negativ måte? Se denne videoen under, kanskje den vil inspirere deg.

Jeg digger visualisering i kombinasjon med action!! Den bevisste jobbingen med pengeenergien er gull verdt! Sender du ut negative energier rundt penger så blir penger noe negativt. Test det ut! Du vil bli overrasket. Jeg hører fra så mange som har snudd sin energi og det kommer inn penger, fra uventet hold, mer enn de trodde, penger er ikke noe negativt – så fremt du ikke skaper det til noe negativt.

gas-bill_2192876b

Juhuuuu, det er mandag – betal dine regninger med glede. Og husk – hvis du ikke tar vare på en hundrelapp – «they dont trust you a million!» Vær takknemlig og glad for det du allerede har, uansett hvor lite det er..

Ønsker deg en flott dag!

Inspirerende hilsen fra Linda

85

PS: Denne uken er aller siste gratis foredrag. http://www.luckylinda.tv/goal-digger-on-tour-2016/ Gjøvik, Bodø, Stavanger, og så til slutt online på søndag: http://www.luckylinda.tv/online-og-gratis-goal-digger-foredrag-med-lucky-linda/

 

PS2: Har du hørt om affiliate? De som tjener penger på å anbefale andres produkter.. Visste du at jeg har affiliate-system i mitt firma? Skriv en epost til post@luckylinda.no, eller i innboksen på Facebook om du vil joine oss der.

2 Comments

 • Heidi Pedersen Hjelmevoll

  Reply Reply 9. Mai 2016

  Heisann!

  Tusen takk takk for det du gjør og for den du er, du er til stor inspirasjon for mange mennesker!! Superbra :) :)

  Jeg vil gjerne joine deres affiliatesyste, vet ikke helt hvordan det fungerer, men vil gjerne vite mer. Er klar for å åpne opp for mer overflod i livet mitt :)

  Med hilsen
  Heidi P. Hjelmevoll

  • lindampe

   Reply Reply 13. Mai 2016

   Heisann Heidi – så herlig, tusen takk for dine ord!
   Jeg sender deg en epost med litt info :)
   Gohilsen Linda

Leave A Response

* Denotes Required Field