Tausheten din kjære doktor sier mer enn tusen ord.

Skjermbilde 2014-07-15 kl. 02.55.32

IMG_0210

I  går var det den internasjonale happinessdagen, jeg hadde en jævla møkkadag – så sov bort 4 timer av den, våknet opp og drakk rødvin, spiste sjokolade og jordbær. Vel det endte med jordbær på gulvet først så mesteparten gikk i søpla – og vinglasset, vel… take a look…

IMG_0209

Noen tar en lettelsens sukk: puh, Linda har også møkkadager – selvfølgelig! Jeg er ingen superwoman, men jeg ligger ikke lenge nede – hva er vitsen? Jeg orker ikke det, fordi jeg vet det gjør meg verre – «ta deg tid til å sørge over puppen», piss off, «husk at du er syk» piss off x2. «Ta deg tid til å tenke over dette» piss off-hva tror dere jeg gjør? Jeg er for fan ikke hjernedød heller – jeg tenker som bare svarte – og jo mer jeg tenker på det jo mer tenker jeg – ikke f om dette skal knekke meg, DA ja DA er livet bortkastet hvis jeg skal tilbringe den under dyna – da kan jeg like godt ligge under jorda i en kiste i Kifjord.

Brutale ord? Javisst! Ikke les dette mens du spiser fredagstacoen, du kan få det i halsen!

I dag ønsker jeg meg en lege som ikke er taus. Taus lege – hørt noe sånt, er det mulig? Jupp, når Lucky Linda kommer valsende inn i sine lilla sko og lilla veske med et stort smil, jo så skjønner jeg at selv helsevesenet begynner å tenke: «Vet hun at hun er alvorlig syk?» Når den happy dama i tillegg presterer å si: «Æ trur det her kommer til å gå bra!» – Ja da skjønner noen og enhver at det kan blir for mye, haha, må jo le nå da, skriver historien inn i boken min.

Som om ikke det er nok så føyer jeg på med: «Ja, æ trur at det e viktig å leve et godt liv, æ trur det hjelpe» – da ble det stille. Han så en annen vei. Han sa ingenting. Nada. Nothing. Taust. Han fikk det travelt. Hadde en avtale som ventet. Men han ønsket meg god helg.

Stort sett happy girl :) Gir aldri opp!

Stort sett happy girl :) Gir aldri opp!

Tilbake på hotellrommet sitter jeg her ganske så pissed off – jeg skal fan meg vise dem alle sammen! Når jeg blir 90 år så kommer de til å forske på meg, hva var det hun gjorde som gjorde at hun levde så lenge? Ny plan – skaffe masse penger så jeg kan velge lege selv, i utlandet eller hvor som helst. En lege som snakker, en som ikke tenker: stakkars, hun skjønner ikke at denne kreften vil ta livet av henne.

Jeg skal finne noen som tenker i noen samme baner som meg. Det er som med kosthold, alt sykeshuset gjør når jeg nevner kosthold er å hente noen brosjyrer, som jeg tipper de neppe har lest selv en gang. Kan de noe om det? Bryr de seg om det? Cellegift og stråling – det kan de, jeg skal la de få holde på med det… så får jeg gjøre mitt, og finne noen andre som kan hjelpe meg med resten – det som jeg tror vil bidra til et langt liv.

De som vil være tause får være det, jeg skal respektere det, men jeg er ikke det. Jeg kan gjerne bli beryktet på sykehuset som «hun der rare i lilla som tror hun skal bli frisk». Jeg er litt pissed i dag ja, jeg har lov, jeg har kreft for fan, uhelbredelig, snill pike kan jeg være i mitt neste liv. God helg. Kos deg med tacoen.

 

9 Comments

 • Diva Andrea Nyhus

  Reply Reply 21. Mars 2014

  Kan man annet enn å digge deg…I don`t think sooo :) Riktig god helg Fighter-woman :)

  • lindampe

   Reply Reply 21. Mars 2014

   Tusen takk Diva – på med hanskene – god helg til deg og, takk for at du er her! :)

 • Anna Nilsen

  Reply Reply 21. Mars 2014

  Kjære Linda.Æ tror leger og andre nei jeg vet at de har mye å lære av deg.Jeg tar imot de dårlige dagene dine og for du er jo ikke en maskin heldigvis. Stor klem te dæ uten taco her.

  • lindampe

   Reply Reply 23. Mars 2014

   Takk Anna! Nei ingen maskin, noen dårlige dager kommer, men de kommer ikke uten grunn tenker jeg, når gråten har stilnet så kommer det en ny dag.. heldigvis.. klemme tilbake :)

 • Nina

  Reply Reply 21. Mars 2014

  Kjære Linda- jeg blir så glad når du knuser glass :-) Å ha dårlige dager er en menneskerett- å gi uttrykk for dem tror jeg er sundt ! Leger og helsevesen er forøvrig en rase for seg selv – især når det kommer til potensielt dødelig sykdom. Som pårørende til en kreftpasient så observerte jeg denne stillheten- en stillhet som til slutt ble så høylydt at jeg holdt på å sprekke.
  Det ble tilslutt jeg som fikk det nakne spørsmålet som krevde ærlig svar……… og jeg svarte ærlig.
  Ha ei knusende god helg- finner du flere ting du vil knuse så GJØR det 😉

  • lindampe

   Reply Reply 23. Mars 2014

   Hehe Nina, herlig å høre fra deg, ja litt knusing må til! Nå har jeg knust ferdig og blir litt konstruktiv også, haha, er ikke det siste fra denne kanten, håper du har ei god helg kjære deg, klem :)

 • Siv

  Reply Reply 31. Mars 2014

  Hei. Jeg følger bloggen din og er imponert av styrken din. Jeg tror også at ingenting er umulig. Det er flere som har blitt frisk etter at legene har kommet med sine uhelbredlige diagnoser. Har lest mye om det de gjør i Kina og hvor mye lengere de har kommet med kreftforskning der i forhold til Norge. De bruker helt andre metoder enn det vi er vant med, og de har gode resultater. Jeg tror også det er lurt å kutte ut sukker, og holde seg til ren og usprøytet mat. Kroppen får flere sterke krigere, bruker jeg å si til sønnen min på 8 når han ikke vil spise fisk og grønnsaker – og det tror jeg på. Jeg sluttet med sukker og hvetemel etter jul, og etter noen få dager kom jeg ut av en tåke jeg ikke visste at jeg befant meg i. Ble i hvertfall overbevisst at kroppen fungerte mye bedre uten. Fikk mer energi og følte meg mye bedre. Det er verdt å se litt mot Kina. Ønsker deg tillykke og jeg tror på deg, jeg tror du har styrken og livsmotet som skal til :)

  http://www.sa.no/lokale_nyheter/article5119439.ece
  http://www.nrk.no/nordland/kinesiske-leger-fjernet-svulsten-1.6894359 http://www.hjernesvulst.com/files/bronnoysundsavis.pdf

  • lindampe

   Reply Reply 1. April 2014

   Hei Siv, tusen takk for din kommentar og informasjon, lagrer og tar det med meg :) Ja jeg har samme opplevelse når det gjelder sukker og mel, føles ikke bra for kroppen…. hjertelig for linker, spennende! Supert, blir så glad når folk deler

 • Sølvi Espenæs

  Reply Reply 10. April 2015

  Hei, for en inspirerende blogg

Leave A Response

* Denotes Required Field