UNSTUCK 28

Hvor føler du deg stuck? På hvilket område i livet går det ikke på skinner? Vi opplever alle fra tid til annen det å føle seg stuck. Jo lenger vi venter, jo verre er det ofte å bli unstuck. Hva har du lyst å fikse i ditt liv? Kanskje er det en ting? Kanskje flere? Det spiller ingen rolle... for....

 

Uansett hva og hvor mye du føler deg stuck, så er det mulig med jevnlig inspirasjon til action å komme seg fra stuck til unstuck. Med de rette metodene, verktøyene og tankesettet - kan vi alle oppleve friheten i livet med å løse opp der det trengs. Det å følge et løp fra dag til dag vil gi deg nøyaktig det du trenger for å løse opp, oppnå det du ønsker, se mulighetene og gripe sjansene - ja i det hele tatt leve det livet du ønsker, Nå! Velkommen til Unstuck 28!

 

Ordinær pris: 1499.-

OPPHØRSSALG KUN 299.-

Hver eneste dag i 28 dager får du en ny video som inspirerer deg til å ta action der du er stuck. Du kan laste videoen ned eller ha den som podcast om du ønsker. Du får også worksheet - daglige oppgaver som gjør at du kommer et steg nærmere hver dag til ditt unstuck-liv. Dette er ikke et kurs du bare ser - her tar du virkelig action! Invester 28 dager og se hva som skjer med ditt liv! Ta action i dag - kurset kan du starte med når som helst, da du har tilgang så lenge du vil... men hvorfor ikke i dag? Det passer alltid! 

Unstuck 28 passer for deg som:

er klar for 28 dager "personlig" hjelp...

ja det høres kanskje rart ut ,men jeg har skapt et program som gjør at det passer til alle uansett på hvilket område du er stuck. Tilbakemeldingene er klare: "det er som om videoene og oppgavene er skreddersydd til meg" - er ofte mailene som tikker inn. Der finnes nemlig endel felles metoder som hjelper de som er stuck. Ikke si "jeg gjør det før jeg er klar" - si heller: Jeg er klar! Nå! Det handler om å ansvarliggjøre oss selv, samt gå inn i en ny energi. Er du klar for 28 dager personlig hjelp?

har lyst å hoppe ut av sengen hver morgen av glede...

ja til og med på mandager! Det er meningen vi skal leve lykkelige liv. Det er en menneskerett. Det er en del av vår livsoppgave. Vi mennesker er styrt av vaner, ritualer, rytmer, vi gjentar.. det sies at vi har cirka 5% nye tanker. Derfor ble Unstuck 28 skapt, for å snu dette, for å hjelpe deg til å skape nye vaner, nye dager, nye muligheter, nye opplevelser... alt er mulig - for den som vil og som tar action!

ønsker deg bedre dager enn du har i dag...

som de sier - alle dagene som gikk, ikke visste jeg at det var livet. Vel det er det. Dag etter dag. Så det handler om å skape gode dager i ditt liv. Hvis du står fast et sted, som gjør at du ønsker deg bedre dager - uansett om det er kjærlighet, jobb, økonomi, helse eller noe annet.. alle kan leve gode liv, selv om vi kanskje har fått utdelt noen dårlige kort.. eller bare ting har gått litt på tverke et sted på veien. Du kan løse opp i det - og Unstuck 28 kan hjelpe deg på veien.

har en utfordring eller fler som gjør at du står fast...

Veldig ofte er utfordringene komplekse, men og ofte bunner det ut i en avgjørende utfordring som gjorde at vi ble stuck. Jeg jobber utfra "neste rette steget", derfor føles Unstuck 28 personlig. Når du har fokus på din(e) utfordringer vil du i løpet av dagene få løsningen på hvordan du skal gå frem og alltid vite ditt neste rette steg. Når vi står fast føles det ofte kaotisk, men det behøver det ikke være. Jeg har aldri møtt et menneske som ikke kunne gå fra stuck til unstuck... om de selv ville... det er viktig. Dette er ikke et kurs du observerer. Dette er et kurs du gjør. Velkommen.

Ordinær pris: 1499.-

OPPHØRSSALG KUN 299.-

Alt dette får du i Unstuck 28:

28 dager med video

Er det noe vi vet så er det at jevnlig inspirasjon hjelper, samt det å forplikte seg etter at vi har tatt et valg. Derfor har Linda skapt dette kurset som går over 28 dager. Hver eneste dag får du en ny video i din innboks. Du kan starte når du vil, om du kjøper kurset i dag og vil starte om 4 dager - ingen problem. Systemet er lagt opp slik at du trykker på knappen den dagen du vil starte, slik at det passer deg. Du kan ikke la være å bli inspirert til å ta action når du hver eneste dag får steg for steg det du trenger for å bli unstuck i ditt liv.

Oppgaver

Hver dag sammen med dagens video får du oppgaver som gjør at du dypdykker inn i akkurat ditt liv. Dette hjelper deg med å endre dine vaner og tanker - samt at du lettere forplikter deg til å gjøre hele kurset, som kan hjelpe deg til din transformasjon i å gå fra stuck til unstuck. Når vi aktivt gjør noe, skriver ned, er sjansen enormt mye større for endring enn når vi bare ser.

Ta med

Hele kurset kan du laste ned som video eller lydfil, så kan du ta det med deg der du er. På den måten kan du bruke repetisjon godt, som er en gullmåte og virkelig få endret det du ønsker. I tillegg har du da tilgang til kurset hvor som helst, slik at du får gjort det uansett hvor du er. Kanskje er du en av dem som blir mest inspirert når du er andre steder enn hjemme? Alt er lagt opp slik at du skal få gjort kurset på best mulig måte som passer deg.

Kurs med kjærlighet

Jeg jobber på en spesiell måte, intuitivt, ekstremt inspirert i kombinasjon med struktur. Dette kurset er skapt ut fra alle mennesker og visdom jeg har møtt på min vei som veileder siden 2005. Jeg har forsket på mennesker, jeg har studert bøker, jeg har jobbet spirituelt.. til sammen utgjør dette et kurs skapt i 100% kjærlighet til deg. Fordi jeg virkelig vil det beste for alle mennesker. Vi skal ikke behøve å være stuck. Du vil derfor, om du "kobler deg på" kurset - kunne oppleve en energiendring hos deg selv. Velkommen inn for å finne ut hva kurset kan gjøre for deg.

Kurven er full!

Har du fulgt meg før så vet du, er du ny så vil jeg si: jeg overleverer! Jeg har alltid gjort det. Før ble det kaotisk, folk fikk mer enn de klarte gape over. Nå har jeg lært meg kunsten å overlevere på en smart måte ;) Det kan nesten ikke beskrvies, men jeg putter så mye innhold i et kurs at skulle du satt en normal pris på det hadde det kostet mange tusen. Men jeg vil hjelpe så mange som mulig, derfor er det latterlig billig. Kvaliteten er skyhøy likevel. Men strukturer er der, så du vil følge med uten å føle deg overveldet. Blir det for mye, så har du antagelig litt annet støy å kvitte deg med før du fokuserer på kurset. Er du med?

Repetisjon gir resultater! Tilgang for alltid!

Lindas kurs er ikke som andres kurs. Hos henne har du tilgang så lenge du vil! Hvorfor? Jo, fordi repetisjon er gull verdt. Derfor kan du når som helst gå inn i Spacen du får tilgang til og ta kurset på nytt og på nytt når det passer deg. Ingen stress med tiden. Det er umulig å få med seg alt med det samme, så bruk kurset så mye og ofte du vil.

S&S (Spørsmål & Svar)

Lurer du på noe underveis? Inne på kurset kan du under hver del stille spørsmål om du lurer på noe. Linda er der flere ganger i uka og svarer. Det er som å ha en personlig coach uten å betale prisen for det. Kommenter under og se hva andre lærer og undrer seg over. Det er et egen samfunn på innsiden. Sees vi?

Meld meg på nå!

Velkommen til Unstuck 28!

av og med Linda Persen - en av Norges råeste inspiratorer! Linda elsker at så mange som mulig kan få leve i overflod. Hun har i åresvis hjulpet mennesker med nettopp dette - nå er det din mulighet til å være med. Prisen er latterlig digg, hvorfor? Fordi Linda vil nå ut til mange mange, istedet for de få, så ikke la deg lure av prisen 😉 Vi sees!